REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Se anunţă un sezon furtunos: Burgă şi restaurantul Mackerel îşi toarnă lături în cap!

Se anunţă un sezon furtunos: Burgă şi restaurantul Mackerel îşi toarnă lături în cap!

Replica API 24 aprilie 2019 | 22:00 2604

Florian Burgă (sursa foto Facebook)

Sezonul estival stă să înceapă cât de curând, iar pe întreg litoralul românesc e forfotă: se dă cu bidineaua, se fac şi se desfac noi sau vechi localuri, în timp ce unii dintre partenerii de afaceri de astă vară îşi toarnă cu lături pe reţelele de socializare. Ne referim, în cazul de faţă, la Florian Burgă, cunoscut pentru terasa şi plaja Cafe del Mar, acum câteva veri, postură din care a primit mai multe recenzii negative: angajaţii de sezon s-au plâns ba că n-au primit banii, ba că n-au avut contracte.

Acum, a venit rândul lui Burgă să se plângă de un fost colaborator: restaurantul Mackerel din Mamaia Nord. Vara trecută, localul a „rupt gura târgului”, Florian Burgă fiind şi el în peisajul succesului de care s-a bucurat restaurantul deţinut de Nicoleta Micu şi George Răzvan Micu, la care o putem adăuga, fără acte, şi pe Mirela Matichescu, actualul administrator al judeţului Constanţa.

Spunem asta pentru că societatea Mirelei Matichescu gestionează o plajă în imediata apropiere a restaurantului, ba mai mult, Răzvan Micu este (sau a fost) iubitul ei. Revenind la Burgă, acesta a dat de înţeles prin postările sale că ar avea de recuperat bani de la firma care deţine Mackerel.

Ulterior, şi reprezentanţii Mackerel au reacţionat, transmiţând următoarele: “Restaurantul Mackerel doreşte să vă informeze că acest domn…. Florian Burgă, se foloseşte de numele restaurantului pentru a obţine beneficii materiale deşi nu face parte din firmă! Îi rugăm pe toţi cei care au luat legătura cu el pentru evenimente şi i-au trimis bani, să ia legătura cu noi pentru remedierea situaţiilor! Vă mulţumim”.

Urât mod de a-şi încheia “socotelile”!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai mare țepar de pe mamaia, atitudine manipulatoare ,nu plătește angajații te ajung toate la timpul potrivit
1
0
Lizeta CREZI ca matichescu e mata sa se futa cu jumate din cta du-te drau
0
0
Personaj controversat mafiot al judetului plin de bani vesnic sarac! Platesteti amgajatii hotule!
1
0
vede sheiro cu ochiul ala jucaus dupa colt?
3
0
Pana si asta o fute pe proasta aia de matichescu... De fapt , pentru foloase s-a futut cu o gramada de idioti , inclusiv i-o sugea mascariciului dereglat psihic.
9
1
asta seamana cu Ginghis Han,tac-su sigur a fost tatar
6
1
Un jeg de om , florian burga .. o lipitoare , mereu se dadea patron dar .... numai datrorii
5
1
Hotul striga hotii
10
3
Stire de doi lei. Ati ramad fara subiecte ?
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212