REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Se cere ANULAREA autorizației de CONSTRUIRE a unui imobil de pe malul lacului Siutghiol!

Se cere ANULAREA autorizației de CONSTRUIRE a unui imobil de pe malul lacului Siutghiol!

Replica API 23 aprilie 2020 | 23:37 3599

Un imobil construit pe malul lacului Siutghiol ar putea fi demolat, după ce s-a cerut în instanţă autorizația de construire emisă în iunie 2018. Motivul? Imobilul s-ar fi construit pe spațiul verde, fiind schimbată destinația terenului. Complexul poartă numele de Good Mood Residence, iar apartamentele de vacanță au început să fie scoase la vânzare pe internet.

Numai că, procesul a fost suspendat, în contextul instituirii stării de urgenţă. În acest timp, investitorul continua lucrările. Ba, mai mult, a cerut supraetajarea imobilului de la 8, la 9 etaje.

Amplasat exact pe malul lacului, cu terase spațioase, proiectul se desfășoară pe 8 nivele, cu un număr de 27 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, suprafețele pornind de la 45 mp pâna la 105 mp. Autorizația de construire a fost emisă pe numele Elena Kindakji. Societatea Good Mood Residence SRL are sediul în București și a fost înființată anul trecut. Aparține Marianei Marica și Elena Kindakji, care este administratorul societății, deținând 75% din capitalul social.

Cu procesul suspendat, investitorul continuă lucrările

Elena Kindakji, administratorul societății, spune că Asociația Constanța Altfel a depus acțiunea în instanța cam târziu. În sensul că Mamaia este plină de construcții, iar spațiile verzi nu mai există, așa cum se întâmpla în urmă cu 20 de ani. De aproximativ un an de zile, nu s-a judecat niciun termen, au fost amânări iar acum a fost suspendat, în contextual instituirii stării de urgenţă. Spre beneficiul constructorului, care-şi poate continua lucrările în voie. Recent, societatea Good Mood Residence SRL a cerut şi a cerut supraetajarea imobilului de la 8, la 9 etaje.

Terenul a fost achiziţionat în anul 2008, nu de la primărie, ci de la terţe persoane și, potrivit planurilor de urbanism, spune investitorul, terenul nu figura ca fiind încadrat la spațiu verde.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A inceput campania de reabilitare a domnului Chitac. S a dovedit ca nu blocurile sunt problema societatii ci hahalerele de politicieni care au distrus tara asta. Ultimul exemplu este cel mai bun
6
1
o fi si reporterita amanta lui chitac
4
1
Sa va fie rusine Linge ti l in cur pe chitac Dati drumul la comentarii
4
1
Grig in articol scrie clar ca se cere ANULAREA autorizatiei, deci e logic ca ARE autorizatie. Deci ce putea sa pazeasca politia?
4
0
Locatar s5.... dar de ce nu ataci tu? Daca tot te deranjeaza
4
5
PT. REPORTERITA Mirela PASCAL interviul cu CV -19 -CHITAC care cu stinta a infectat atitea persoane de ce nu au constanteni dreptul la replica ai luat si tu ceva CV -19 de la dl. amiral .......nu mai fi sluga ca esti ziarista.......
19
5
Malul lacului nu se mai vede, e plin de blocuri hidoase, care nu vor rezista intemperiilor. O sa locuiti doar voi si cu familiile voastre, acolo!
20
2
Se poate vorbi cu certitudine de o adevarata Pandemie in sectorul constructiilor. Blocurile se extind pe spatiile verzi mai ceva ca acel virus COVID 19.
19
1
Sa inteleg ca ajuns la etajul 8 si nu are autorizatie de construire? Ce a facut politia locala in acest timp? Eu daca opresc in fata garii 2 minute ma trezesc cu amenda, babutele daca vand marar i-au amenda si asta, ca si multi altii, construiesc fara probleme. Ar trebui demolata, daca e adevarat, pe banii celor care lucreaza la primarie
18
4
Ptr cei care nu respecta legea! Totul trebuieste sa fie mai dur sa nu mai faca ei ce vor!
19
1
De ce Constanta altfel nu spune nimic de blocul de pe Lapusneanu? Langa care dezvoltatorul mai vrea sa ridice unul folosind astfel amprenta la sol aproape toate, nu mai este un fir de iarba acolo, de soare nu mai vorbesc, locatarii de la s5 abia mai vad cerul ce sa mai vorbim de soare. Cred ca cei de la aceasta asociatie nu sunt ceea ce par.
24
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369