REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.6° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Se cere falimentul uneia dintre firmele familiei Simonei Halep!

Se cere falimentul uneia dintre firmele familiei Simonei Halep!

Andreea CONDURACHE 23 decembrie 2023 | 00:00 5012

Probleme pentru tatăl Simonei Halep, care deține firma SNH Gold Imperial SRL, fosta Cubit SRL. Gheorghe, Tanța și Mihai Halep au deschis pe rolul Tribunalul Constanța un dosar prin care, în calitate de creditori, cer falimentul afacerii conduse de un alt membru al familiei, în speță Stere Halep, tatăl Simonei.

Se cere falimentul uneia dintre firmele familiei Simonei Halep!Simona și Stere Halep

Gheorghe, Tanța și Mihai Halep au înregistrat în cursul zilei de joi, 21 decembrie a.c. un dosar la Tribunalul Constanța, prin care cer, în calitate de creditori, falimentul societății SNH Gold Imperial SRL, fosta Cubit SRL. Instanța nu a stabilit pentru moment un termen de judecată.

SNH Gold Imperial SRL, fosta Cubit SRL, a fost înființată în anul 1992, iar tatăl Simonei Halep deține integral capitalul social și administrarea. În 2022, societatea a înregistrat o cifră de afaceri în afaceri de 548.602 de lei, pierderi în valoare de 259.746 de lei, dar și datorii de peste 7,6 milioane de lei.

Unul din punctele de lucru ale firmei este la Ovidiu, acolo unde se dorește construirea unei crame, cu producție, alimentație publică și spațiu comercial. În începutul lunii aprilie 2023, la Agenția pentru Protecția Mediului a fost depusă și documentația aferentă elaborării unui Plan Urbanistic Zonal pentru introducerea în intravilan a unui lot din orașul Ovidiu.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Liuta are toată primaria la. Picioare.....el și Naci Bela....ii are la mana pe toți din primărie! !!!! Naci Bela cel mai smecher arman
1
0
gigi uda si liuta au uns toti fraierii din primaria ct si politia locala/nationala, nu misca nimeni in front, cu 3 cafele si o ciocolata combina orice fazan oficial, uite asa se face treaba, inclusiv demolari si constructii fara acte...
7
0
Alo alo putoiule lu tactu i se spune funie !
5
0
Ca sa nu plateasca impozit, machereii isi baga firmele in faliment si eschid altele. Lasa-i pe fraierii de romani sa plateasca impozite..
14
1
Golden Cacareze. Mackidonii astia au ra hat in loc de creier.
15
0
Pe ultimul an firma baron service datorii de 8 milioane euro ? Cine il tine in spate si pana cand ?
13
0
Imperial la denumire, falimentar în gândire!
10
0
Toate saraciile comenteaza despre tatal meu , care a fost si va veni numarul 1 ! Toti nu ave ti ce sa puneti pe mese acum de craciun , si comentati pe aici …va conduce foamea cu 3-0 la voi acasa !
7
12
Donchi pufleni cu funia de lustra !
10
2
Donchi pufleni funie !
9
3
Cine e ala de a avut n tentative de funie ?
6
3
Stere di Testimelu este unul din primii cimpanzei fara coada,numiti c****i in cursurile de zoologie,care a ajuns in lumea civilizata. Nu se adapteaza si nu poate fii dresat. Afacerile lui dubioase cu animale, casarii, restaurante, etc. falimenteaza rapid. Pozeaza ca mare om de afaceri.
23
2
Sunt multi cu proiecte de milioane euro … uda gigi , costin misinca , costin ciciu , etc !
10
2
Faceti documentar cu ce fac astea cu fondurile europene … lumea munceste pe cinstite , platesc dari la stat si ei fura uniunea si statul ! Au terminat cu subventiile la tauri , acum joaca la alt nivel !
21
0
Le este in adn fenomenul tzeapa. Oricare makkedon asa zis business man, odata si odata tot iti trage tzeapa. Ca asa sunt ei.
24
2
Inginerii financiare, doar sunt experti in astea. Prostimea sa-si plateasca la zi darile catre stat. Ei, nu. Inventeaza ceva.
22
0
Ca mai toti dr acolo de la stejaru tistimelu ceamurlia sa u agatat si ei de tatal simonei halep , ca sa ajunga la oras ! Vroiau de la stere apartamente , masini .. pe acelasi tipar firma lta liuta agata familii , le ea copii lii pune in fata cu proiecte de milioane de euro , si le da si lor de o ciorba ( ex sotia omului de afaceri constantean robert samata , care detine o ferma de 1000 tauri la piatra neamt , si acum are cea mai puternica firma de bolt din tara !
15
0
Droghi teadar lai? Cum stai cu nasuku?Vreau sa cumpar faina.Ai ceva marfa?
17
0
Prostu Satului. Mai iei lecții de dictie
11
0
Bai tu stii cum se imbata Stere Halep si ce souri facea pe la mese chitrosu... Sa-l servesti tu data viitoare pe cioban. Transhumanta nu poate fi tratata, e adanc in gene si in ADN. Mii de ani au trait din cresterea oilor si le-am dat pamant ca de grecii si albanezii i-au izgonit fara nimic.
27
2
Tipic makidonesc,aceasta natie traieste numai pe inselaciune si pacaleli.Rusine fam Halep!
30
3
Eu zic sa facem o cheta naționala urgent, ca nu cumva sa falimenteze halepii miliardari in euro.
27
1
Evazionisti! @m*******i cu afaceri de milioane de euro, dar in acte, mereu pe pierderi. Nici măcar de bun simt nu lasă 5000 profit. Li se permite. Ar trebui sa li le închidă firmele, cu confiscare și fără drept sa mai dețină afaceri pe o perioada de timp. Familia de hapsâni Halep sunt falimentari mai nou. Mai băgați 2-3 reclame la tigăi, la Dedeman, la sprayuri Rexona, la apa, la tot ce se poate, tata, si va vin bănuții. Nu mai scăpam de nasoasa asta de halepă nici intr/o suta de ani. Impostorii.
28
1
in Europa, bacsisul variaza intre 5% si 15% la fel si in romania unde cele mai mari bacsisuri se dau in orasul cta la sondaj unii au spus ca nu lasa nimic daca nu sunt multumiti
10
2
Bai Stere iri faci de cacao fata, umbli beat prin restaurante. Fara Simona esti un nimeni. Sa lingi in cu.r pa nevasta-ta ca ai avut noroc la cat de taran rudimentar fara maniere esti. Sa platesti 20% bacsis ca toti ceilalti la ospatari zgarcitu Albanez. Va trageti din Albania saraciilor
26
6

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389