REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Se dădea drept prostituată şi fugea cu bunurile „pofticioşilor”

Se dădea drept prostituată şi fugea cu bunurile „pofticioşilor”

Replica API 10 mai 2022 | 16:22 1297

Zaura Ali a fost condamnată la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Sentința a fost dată de Judecătoria Tulcea, pe 27 aprilie 2022, și nu este definitivă. Femeia este acuzată că, după ce abordat două persoane oferindu-se să presteze relații sexuale contra cost, le-a jefuit pe acestea. Locul unde aceasta acționa este Piața Nouă, din Tulcea.

Potrivit rechizitoriului, prima persoană a fost abordată de inculpată, în Piața Nouă, care sub pretextul întreținerii de relații sexuale l-a determinat să o însoțească până în spatele unui magazin din piață, unde l-a împins cu ambele mâini și i-a sustras din borseta pe care el o purta deschisă pe umăr, telefonul mobil marca Redmi Note 9, după care aceasta a fugit într-o direcție necunoscută. Ulterior, telefonul a fost înapoiat victimei chiar de către concubinul femeii. A două victimă a fost abordată în același fel de inculpată, cei doi mergând împreună într-o zonă mai izolată, unde fata a început să-i facă avansuri sexuale. Bărbatul a refuzat avansurile acesteia, moment în care fata l-a împins, fapt ce a făcut ca acesta să-şi piardă echilibrul. Profitând de momentul de dezechilibrare a bărbatului, persoana de sex feminin a introdus mâna în borseta acestuia, de unde i-a smuls telefonul mobil marca Redmi 9 de culoare albastră. Imediat după ce l-a luat, autoarea a fugit într-o direcţie necunoscută. Și acest telefon a fost recuperat cu ajutorul concubinei femeii.

Instanța a constatat că gravitatea infracțiunilor săvârşite este relativ ridicată şi rezultă din modul de operare, din urmările produse şi importanța relaţiilor sociale lezate. Referitor la personalitatea inculpatei şi la periculozitatea acesteia, din fişa de cazier judiciar a inculpatei instanța reține că aceasta se află la primul conflict cu legea penală. Nu în ultimul rând, instanţa a reținut faptul că inculpata are o educaţie precară, învăţământ primar de 2 clase, şi nu are ocupaţie. Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis condamnarea inculpatei la 2 ani de închisoare cu suspendare. Sentința nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tziganca turca!
0
0
Pare reclama mascata la telefoanele Xiaomi...sau e fana infocata a marcii, dar nu-si poate permite acel model.
1
0
pizdoiul .....costa....
1
0
Stoiane, esti varza!
0
0
Nu mai folositi Redmi 9 ca asa ajungeti!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212