REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Se DESCHID sau NU terasele de azi?

Se DESCHID sau NU terasele de azi?

Replica API 15 mai 2020 | 00:41 11987

Constănțenii sunt așteptați să calce pragul cafenelelor de pe bulevardul Tomis, deși deocamdată data de 15 rămâne incertă pentru deschiderea teraselor.

UPDATE: Guvernul României a reglementat prin OUG instituirea stării de alertă, iar cele trei zile libere, rămase fără restricții au dispărut. 15 mai devine prima zi în care este aplicată starea de alertă. În acest sens, secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arfat, a declarat că rămâne suspendată activitatea teraselor!

Cafenelele de pe bulevardul Tomis se redeschid în weekend

Deși forma inițială a stării de alertă, pregătită de Guvernul României specifica faptul că terasele se pot deschide abia de la 1 iunie, iată că parlamentarii au fost de altă părere și au modificat acest punct din lege, astfel încât terasele să pot fie deschise începând cu 15 mai. Astfel, reprezentanții Mio Caffe deja au anunțat pe pagina de Facebook că își așteaptă clienții de vineri, 15 mai. Lucrările la terasa locației au fost în toi în ultimele zile. Potrivit unor surse, se pare că și celelalte cafenele din jur se pregătesc să deschidă din acest weekend.

Crinu Danu: Unii se pregătesc să deschidă deja. Există posibilitatea să se facă de râs

Proprietarul restaurantului Marco Polo, Crinu Danu spune că există posibilitatea ca aceste cafenele să fie deschise doar pe perioada acestui weekend și crede că unii se pregătesc să deschidă deja prea repede, mai ales că semnalele de la autorități nu sunt suficient de clare, iar alți antreprenori din țară vor aștepta totuși până la data de 1 iunie. „Este posibil să se facă de râs cu această deschidere, eu zic că mai puteau aștepta până la 1 iunie ca să fie totul clar.Dacă vor deschide doar pentru acest weekend ce se va întâmpla? Noi încă așteptăm să vedem ce va decide Guvernul României”, a spus Crinu Danu.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de pla voastra , sunteti fustrati ca nu aveti iPhone, sau bani de o cafea ?
0
0
Alti nu pot construi in curtea lor iar altii construiesc pe trotuar si nu orice trotuar pe tomis. Statul paralel.
2
0
eu nu inteleg...pot sa merg la curve aa dau muie? Intreb pentru un prieten
0
0
...nu se deschid...poate de la 1 iunie...
1
1
Vreti sa va imbatati!Sunteti dornici de bautura,aleaga-sar praful de voi toti!
3
2
Unde mai fac fetele frumi poze cu aifonu taranii si tigarile pe masa ?
16
2
Machidoni fomisti
21
7
repede bizonilor la terae,va asteapta atiul sa respirati prin tub peste doua sapt,dupa ce ati luat covidul de la tiganime si panarame!
22
2
ce pacatk nu se deschid, iar patronii nu pot vinde o bere cu doar 10 lei si o cafea cu doar 12 lei etc ,sa stea inchise toata vara le doresc
24
6
maine astept pe toata lumea la mio
8
7
Hai mai repede! Astept sa pun cafeaua pe instastory.. sa mi se vada si ceasul rolex ala fake.
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108