REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Se fac cărțile pentru alegerile prezidențiale. Care este oferta lui Dacian Cioloș

Se fac cărțile pentru alegerile prezidențiale. Care este oferta lui Dacian Cioloș

Replica API 8 iulie 2019 | 01:53 423

Dacian Ciolos

Președintele PLUS, Dacian Cioloș a declarat pentru G4Media.ro că își dorește ca alianța USR-PLUS să desemneze, în tandem, candidatul pentru alegerile prezidențiale și pentru funcția de prim-ministru. Conform informațiilor Digi24.ro, la Congresul USR de pe 13 iulie, Dan Barna ar urma să fie desemnat candidat pentru alegerile prezidențiale. Cei din USR se așteaptă ca formațiunea lui Dacian Cioloș să își anunțe susținerea pentru Dan Barna, în timp ce, USR ar urma să fie de acord cu desemnarea premierului din partea PLUS, după parlamentarele de anul viitor.

”Colegii de la USR deja se gândesc să aibă un candidat pentru prezidențiale, ne gândim și noi. Ne gândim nu doar la candidatul pentru prezidențiale, dar și la un candidat pentru postul de premier, în perspectiva în care obiectivul nostru este să formăm o majoritate parlamentară care să poată să guverneze România. Așa încât alianța (USR PLUS – n.red.) va avea un tandem: candidat la prezidențiale și candidat de prim-ministru. Sâmbăta viitoare vom avea Consiliul național al PLUS, care va discuta și procesul de selecție a candidatului PLUS pentru prezidențiale și premier, și apoi cu USR vom stabili acest tandem”, a declarat Cioloș pentru G4Media.ro.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
paziti-va nevestele , se fut pe unde pot , pe orice sume ! jegosilor , voi le pupati si noi le dam la muie , nu le fortam ,le place mult .!
2
4
Asta are nume strain, trecut de tradator, pana si europarlamentarii lui au ras de discursul lui. Cat de dobitoc sa fii ca sa il votezi, pe el si pe aliatii lui?
3
3
La alegerile astea, care vin, va fi jale pentru ei daca nu inventeaza ceva sa poata fura.
5
2
sa emigreze in Franta si sa se lupte pt ei. Pt ca pt Romania nu o face.Ce a facut el ca prim ministru ?
5
7
Natie de tampiti. Cum sa votezi asa un om dupa ce a fost prim-ministru si a facut tara praf? Ne-a luat Dumnezeu mintile la Europarlamentare si i-am votat, si eu recunosc dar si la urmatoarele? Tampiti sa fim
10
8
Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat acum alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.
9
2
cine-a luat o data muie mai ia ca-i place !!! Asa si cu postacii pesedei ! Luati cu cacat fraierilor !!!
8
5
Poate in locul lui Macron, ca pt ei lupta, nu pt noi
7
9
Un securist care nu e bun intr-o functie de conducere.
8
8
caracter slinos, un adevarat traseist politic care a supt si la basescu, a lins si la iohanis, s-a infratit si cu psd-ul, acum paraziteaza usr-ul. Unde e ceva de papat, hop si tracian bubonicus.
12
12
sa vezi tu doru cum partidul tau de jeguri si infractori analfabeti pesedei o sa ia mai putin de 10% si nici macar nu intra in turul 2 hehe
11
6
Votam cu totii Alianta 2020 USR PLUS
11
15
ce mai vrea si sasaitul asta. zici ca e sarpele din animatia Mowgli
14
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272