REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se înființează un post de inspector școlar adjunct pentru PSD Constanța?!

Se înființează un post de inspector școlar adjunct pentru PSD Constanța?!

Replica API 5 iulie 2022 | 13:53 8088

PSD Constanța și-a întins antenele și la ISJ! Inspectoratul Școlar Județean Constanța înființează al treilea post de inspector școlar adjunct. Primele două sutn ocupate de Danila Stan, respectiv Loredana Manolache. Noua poziție ce urmează a fi înființată va fi ocupată de Nicoleta Bercaru.

Nicoleta Bercaru ar putea ajunge inspector școlar adjunct. Asta dacă Ministerul Educației va aproba cererea ”generalului” Sorin Mihai, de înființare a celui de-al treilea post de inspector școlara djunct. De ce o fi nevoie de atâția adjuncți?! Pentru că... așa vrea PSD Constanța?

Nicoleta Bercaru nu a putut fi contactată pentru a confirma sau infirma propunerea. Vom reveni pe măsură ce vom avea un răspuns.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nicoleto, vremea ta a trecut. Accepta ca nu te mai vrea nimeni si iesi din scena ca te-ai facut de cacao peste tot pe unde te-ai dus. Te cunoaste tot orasul asta ce p******a isterica neagra in cerul gurii esti. Nu te mai vor nici ai tai din PSD, cum nu ve mai vor nici colegii de pe la toate scolile unde ai fost, o sa ajungi vai de mama ta.
0
0
Nu este prima. A avut un model demn de urmat Sorin Mihai. SI pentru el a infiintat ministerul un post de general adjunct... nimic nou sub soare.
0
0
O spagara ordinara care va face prapad la ISJ asa cum a facut la 39. Cabrancea e mic copil in comparatie cu Bercaru. Asta este o mare spagara. Abia astept sa vad cu se va intelege cu Stan. Doua foste prietene care s au certat pentru barbati!
0
0
Pe vremea cand Bercaru era directoare si actuala directoare Ionescu invatatoare, Ionescu cerea la clasa a 4 a cate 50 lei de copil pt directoarea Bercaru ca sa dea profesori buni la clasa a 5 a. Se adunau bani pentru tot felul de chestii pentru ca asa spunea directoarea Bercaru. Dupa ce se adunau banii colectivul apropiat si Bercaru il vedeai pe FB cum se distreaza la munte sau in cluburi pe litoral. Toti parintii stiu aceste lucruri. Moralitatea ei este josnica atat din punct de vedere profesional cat si a vietii personale. Si PSD o vrea Inspector adjunct? Nu sunteti normali.
1
0
Asa cum am mai scris dar comentariu a fost sters , nu este propunerea PSDului . Niciodata PSD Constanta nu ar sustine o asemenea persoana. Este impusa de Tutuianu si Lungoci care nu-si dau seama ca deschid cutia Pandorei. Fara indoiala , DNA se va autosesiza. Este o incalcare grosolana a legii. Salutari de la Chesnoiu !
1
0
Nu pot sa cred! Bercaru este om de adus in inspectorat??? Vai de capul vostru, o sa va manance ficatii in ISJ, nu stiti cu cine aveti de-a face? O penala care a plecat in mare graba de la scoala 39, ca nu mai putea tine sedinte cu parintii decat daca chema politia, de teama ca o linsau parintii ca le luase bani pentru invatatoare la pregatitoare.
0
0
Pana mai ieri credeam ca gabriela a fost cel mai s**b inspector, dar baietelul acesta necopt le-a intrecut pe toate: spaga, minciuni, golaneala, haos si multe altele sarmanul caci este total nepregatit! T*****a este si mai varza! Pacat ca domnul Bogdan gireaza astfel de specimene si nu se gandeste la consecintele politice pe termen lung!
0
0
Felix Stroie un sforar si un spagar nenorocit ,DNA nu mai tineti dosarele ca locul lui este langa gasca Mazare el a fost pusculita lor Toate numrile se fac cu cotizatie la unflat, ultima de 120000Eur de la un domn care afacut AVC Mihai Lupu sa nu-ai incredere in el
0
0
Langa trei incompetenti soseste si al patrulea! Si ce mai muncesc saracii: Se chinuie cu gratarele aduse zilnic de sluga lingusitoare perfecta georgescuy care mai ieri se facea luntre si punte pentru ancutza! Cu complimentele pupincuristei dumitrascuy care da mai departe ce se mai dicuta prin sedintele lor!
1
0
Vai dar pe cine avem noi aici, pe fosta directoare de la 39, o spagara care a iesit in suturi din scoala. Banii pe chermeze, banii adunati pt alocarea la o anumita invatatoare, banii pt intrarea la cutare clasa - toti in buzunarul ei. Rusine ISJ!!! Intrebati parintii de la 39 cati au cotizat pt ea. Vai de capul vostru!
1
0
A mai s**t o p**a sau poate mai multe ca sa i se infiinteze un post special pt zdreanta asta
1
0
Daca scoala este mai mult on line, la ce mai foloseste inca un inspector scolar adjunct ?
1
0
Orice institutie de stat este bataia de joc a partidelor corupte. Este absurd sa ai asteptari de bun simt si normalitate de la scoala. Scoala este obligatorie ca puscaria.
2
0
cat a stat la regia de drumuri nu a facut absolut nimic doar a furat cu M****S C****U un t***n infect puturos care nu stie sa faca nimic si sta degeaba la regie
1
0
Nu are valori intelectuale
0
0
Daca singurul criteriu de promovare intr-o functie este de a fi apropriata cuiva care este in stare de o ilegalitate flagranta , prin infiintarea unui post ilegal , atunci nu ne ramane decat sa plecam in lume. Parca prin decembrie , Tutuianu spunea ca nu intram la guvernare pentru functii.
3
0
Asta e individa care l-a deschiderea anului scolar, pe cand era director, a avut joc de artificii la ora 11 dimineata!
4
0
Este incredibil la ce se recurge : incalcarea grosolana a legii. La numarul de cadre didactice si elevii , numarul de insp gen adj este 2 Aici nu este vorba de PSD este vorba de gasca Tutuianu-Lungoci. Este o ilegalitate infiintarea unui al treilea post.
5
0
O penala care a furat de a rupt la scoala 39. Recunoscuta pentru limbajul ei vulgar, dobandit de cand mergea prin taxiuri si o s**. toata lumea o cunoaste. Intr-o gloata de p****i o c***a lipsea.
0
0
Ce fata de musca p*****a
0
0
asta are de dat bani inapoi la tot orasul.
0
0
Aceeasi politica mizerabila de partid in care toti incompetentii ajung sa ocupe posturi in sistemul bugetar .
2
0
Un alt articol marca M.irela.Scroafal
0
0
Special pentru Nicoleta Bercaru!!
0
0
magazine si moluri psd,baruri ,pariuri sportive si jocuri de ...noroc!
0
0
Poate asa se mai face nitica ordine pe la penalti aia
0
0
Te doare, penalule fost psd? Stan tot PSD mai nou
0
1
T e a v a asta lipsea...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108