REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se ÎNGROAŞĂ gluma! Şi Nelu MINCĂ îl susţine pe Murad pentru Primăria Mangalia!

Se ÎNGROAŞĂ gluma! Şi Nelu MINCĂ îl susţine pe Murad pentru Primăria Mangalia!

Replica API 23 septembrie 2020 | 00:13 6920

Pare că Mohammad Murad are tot mai multe şanse să câştige Primăria Mangalia. Tot mai mulţi politicieni locali i se alătură şi îi acordă sprijinul în cursa pentru primărie. După ce PSD s-a decis să-l retragă pe Zanfir Iorguş şi să-l menţină pe lista de consilieri locali, pentru a-i da undă verde lui Murad, iată că şi Ion Mincă, sau Nelu, aşa cum îi spun apropiaţii, îngroasă lista susţinătorilor candidatului independent. Pastila a fost aruncată de analistul politic Cosmin Guşă, care s-a aflat marţi pe litoral. Deşi nu s-a stabilit nimic oficial, o nouă alianţă pare să prindă contur.

Cosmin Guşă s-a aflat marţi, 22 septembrie, în sudul litoralului. Acesta s-a întâlnit cu Mohammad Murad, Zanfir Iorguş, dar şi Dan Diaconescu, alături de Ion Mincă. Au discutat despre alegeri, strategii, şi nu numai. Deşi, Cosmin Guşă spune că a aflat despre noua alianţă, îmbrăţişând, de altfel această ideea, pare că, în realitatet, el a venit cu propunerea. „La mare e o vreme superbă, iar azi am avut și plăcerea de companioni simpatici la masă, prieteni vechi. Așa am aflat că Nelu Mincă candidează și el la Mangalia, consilier independent. Dan Diaconescu, fiind amândoi împreună cu Nelu, oameni din fostul PPDD, bineînțeles că a insistat pentru o “TABĂRĂ COMUNĂ” în Mangalia. Treaba s-a perfectat rapid, cum e normal între prieteni vechi, așa că susținerea lui Nelu Mincă pentru MOHA -Primar s-a perfectat până la finalul mesei. Și este una semnificativă, ținând cont de cele 5-7 procente care-l votează pe Nelu, plus influența lui solidă în zonă. Morala întâlnirii: “Prietenul la nevoie se cunoaște, chiar și-n politică!”, a spus Guşă.

Murad: Guşă a forţat un pic lucrurile

Mohammad Murad a declarat, pentru Replica, că analistul politic a cam forţat un pic lucrurile. Nu s-a decis nimic concret, urmând să se întâlnească cu Nelu Mincă pentru discuţii. „Cosmin Guşă a forţat un pic lucrurile. Nu e nimic oficial. Urmează să ne întâlnim pentru discuţii. Guţă a venit cu propunerea, şi Iorguş este de acord”, a continuat candidatul la Primăria Mangalia.

La rândul său, Iorguş a declarat: „Cred că orice alianţă şi orice sprijin care se face în jurul doctorului Murad e binevenită ca o garanţie pentru o dezvoltare armonioasă a oraşului. E nevoie de solidaritate”

Cine e Nelu Mincă!

Ion Mincă este un nume destul de cunoscut în Mangalia, activând de mulţi ani în domeniul turismului. Mincă, care deţine complexul Cireşica din Neptun, a fost viceprimar, dar şi primar din partea PC, după ce Mihai Claudiu Tusac a fost eliberat din funcţie de către prefect, pe motiv de incompatibilitate. Mincă avut şi trei mandate de consilier local din partea PC şi PRM.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108