REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
11.4° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Se întâmplă lucruri frumoase la Ovidiu: târg de Crăciun şi investitori care îşi extind afacerile

Se întâmplă lucruri frumoase la Ovidiu: târg de Crăciun şi investitori care îşi extind afacerile

Replica API 6 decembrie 2019 | 00:00 360

click pe imagini

Petru prima dată, în oraşul Ovidiu a fost deschis joi, 5 decembrie, un târg de Crăciun. Târgul va putea fi vizitat până pe data de 20 decembrie, în parcul poetului Ovidiu, lângă sediul primăriei.

Joi, la inaugurarea târgului a participat şi IPS Teodosie, aflat în premieră la un eveniment în cadrul căruia a fost invitat să aprindă luminiţele festive de sărbători, alături de primarul George Scupra şi de o sumedenie de copii nerăbdători. Corala Armonia, din cadrul Ahiepiscopiei, a interpretat colinde, iar ulterior în faţa copiilor a apărut şi Moş Crăciun, care i-a anunţat că îi aşteaptă în aceste zile la atelierul de creaţie şi în Căsuţa lui Moş Crăciun, pentru a le oferi daruri! Căsuţa este amenajată în incinta Casei Căsătoriilor din cadrul Primăriei Ovidiu, iar între darurile pregătite pentru copii se numără cărţi şi o felicitare – replică a primei felicitări care a fost făcută cu ocazia Crăciunului, în 1843.

Primarul George Scupra a precizat că îşi doreşte ca de la an la an târgul să devină şi mai atractiv, la fel ca şi oraşul, unde investiţiile încep să se vadă: vor continua asfaltările în satele care aparţin de localitate, în timp ce agenţii economici îşi extind afacerile, semn că sunt încurajaţi de administraţia locală. Vorbim despre Academia Hagi, unde Gheorghe Hagi plănuieşte noi stadioane, iar în acest sens a mai cumpărat 10 hectare de teren de la un privat; spitalul din Ovidiu se extinde şi el, hipodromul prinde contur, iar de la anul în satele Culmea şi Poiana vor funcţiona două noi crame.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389