REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se intensifică RAZIILE în Constanţa: au sosit testele ANTIDROG pentru şoferi!

Se intensifică RAZIILE în Constanţa: au sosit testele ANTIDROG pentru şoferi!

Replica API 28 iunie 2019 | 00:01 288

Au sosit DRUG TESTERELE! De azi, veşti proaste pentru “consumatorii de substanțe”, aflați la volanul autoturismului! Nu se mai pot urca la volan “DROGAȚI ȘI LINIȘTITI!”

Consiliul Judeţean Constanţa a achiziționat aceste aparate pentru depistat șoferii consumatori care urca drogați la volan! Ele sunt procurate la inițiativa PMP, cu implicarea consilierului județean PMP, Turcu Daniel, membru A.T.O.P.! "Mulţumesc tuturor colegilor care au înțeles importanța acestui demers și m-au sprijinit! Am fost cel care a închis magazinele de vise din Constanţa și voi rămâne în continuare un opozant al consumatorilor de substanţe interzise, mai ales la volan! Sunt sigur că după dotarea Poliției constănțene săptămâna viitoare cu aceste aparate (5 buc, 20 cutii x 20 testere) raziile se vor intensifica în trafic, iar fenomenul consumului de substanțe interzise la volan se va diminua! Sper ca exemplul şi modul de achiziție al acestor aparate de testare de către CJ Constanța să fie aplicat și în alte județe! Deci se poate cu un profesionist!", a transmis Claudiu Palaz, vicele CJ.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cineva trebuie sa-si vanda si testerele.Ca sa nu fie nevoie de ele structurile sa ia masuri sa nu intre droguri in tara.Nu vor,nu pot,acasa, altii care vor si pot.
0
0
... pentru tineretul cretinoid, fara lipsa de respect si maniere, cand sosesc???
5
1
Daca politia si-ar face treaba pe strazi nu ar fi plin de betivi si drogati. Cand se lasa seara, parca innebunesc unii. Viteza, te provoaca din senin cand stai la semafor, au farurile si luminile modificate care cum vor. Plin de vechituri cu xenoane chinezesti si farurile de ceata aprinse. Ce mai, jale totala!
3
0
o sa dea lege ,niciun politist fara master in economie ,juridic etc ,chiar daca este subofiter sa puna mana pe carte nu sa scrie procese verbale ,ca papagalul fara sa stie ce formuleaza
2
6
Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia
1
1
Asa trebuie !
2
1
unii conduc ca boii si fara sa fie drogati, cei mai indolenti soferi din tara la Ct, nu e de mirare ca si asigurarile sunt la fel
1
1
VREAU SA VAD CAT MAI MULTI DROGATI LA PARNAIE.NORMAL CEL CARE PUNE TESTUL TREBUIE SA SI IL PUNA LUI INITIAL APOI CELUI CARE IL TESTEAZA.
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108