REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se intenţionează asfaltarea străzilor din cartierul Baba Novac

Se intenţionează asfaltarea străzilor din cartierul Baba Novac

Replica API 20 august 2018 | 19:10 370

Primăria Constanța intenționează să asfalteze în zona cartierului Baba Novac trei străzi. În acest sens, a fost depus la APM (Agenția pentru Protecția Mediului Constanţa), documentul ”Lucrări de construire aferente tramei stradale din Municipiul Constanța - cartier Baba Novac - etapa I: Str. Alexandru Alexandridi, Str. Cernica tronson 1 și 2 și Prel. Barbu Ștefănescu Delavrancea”.

Respectivele străzi sunt mărginite de o parte și de alta de construcții de locuit cu împrejmuiri, în diferite stadii existențiale, iar alte terenuri virane, pregătite pentru construcții private.

Problema este că, străzile prezintă degradări, sub forma unor denivelări, cedări, tasări, gropi și făgașe, cu noroi pe perioadele cu precipitații, iar pe perioadele uscate, mult praf.

Principalele obiective urmărite prin amenajarea străzilor sunt: îmbunătățirea condițiilor de trafic, asigurarea unor artere de acces cu celelalte zone limitrofe și în intriorul cartierului, reducerea factorilor de poluare a factorilor de mediu.

Lucrările necesare sunt cele de terasamente, trasarea, curățirea și eliberarea amprizei drumului, dar doar dacă este cazul, așternarea îmbrăcăminții carosabile de protecție din beton asfaltic, montarea de indicatoare rutiere conform regulamentului circulației.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poza este din Cartierul Coiciu pe strada Baba Novac.
0
0
Cartierul este Coiciu,si stam foarte bine..se intentioneaza..adica mai vedem
0
0
De cand este acest cartier baba novac? Hahahahah
3
0
Barbu de la vrancea nu este atat de circulata decat de cei de la Elion...de ce nu asfaltati o alta strada mult mai circulata? Ati luat grosul de la Elion? Succesuri dar lucrati cu capul!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108