REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Se iubește sau nu Simona Halep cu un magnat cu 30 de ani mai în vârstă!

Se iubește sau nu Simona Halep cu un magnat cu 30 de ani mai în vârstă!

Mirela PASCAL 19 mai 2024 | 00:00 4561

Recent, au apărut unele fotografii în spațiul public, în care Dorin Mateiu stă alături de Simona Halep. Pozele cu cei doi au stârnit un interes major, speculațiile cu privire la o relație de dragoste întreținută de aceștia făcându-și apariția.

Se iubeste sau nu Simona Halep cu un magnat cu 30 de ani mai in varsta!

Dorin Mateiu este un cunoscut om de afaceri din România. În prezent, ocupă locul 110 în TOP 300 Capital al celor mai bogați români.

Bărbatul despre care s-a scris că este într-o relație cu Simona Halep are o avere de 70 de milioane de euro!

În ultimele săptămâni, zvonurile despre starea sentimentală prin care trece Simona Halep au fost alimentate și de sportivă. „Simo” a postat pe rețelele sociale fotografii cu buchete de trandafiri, exprimând zâmbete uluitoare. Aceste detalii i-au făcut pe fanii sportivei să considere că este într-o relație cu cineva. Ulterior, au apărut în mediul online pozele cu Dorin Mateiu și Simona Halep, despre care am amintit anterior. După cum era de așteptat, controversele nu au întârziat să apară. Mateiu are vârsta de 57 de ani, fiind mult mai mare decât celebra tenismenă. Cei doi au fost surprinși la restaurant, iar modul în care interacționau indică faptul că s-ar fi putut înfiripa o poveste de dragoste între ei.

Zvonurile curg în continuare. S-a spus despre cei doi că ar fi fost văzuți împreună și în Dubai sau Miami „Regele mezelurilor din Transilvania”, după cum este poreclit omul de afaceri, are o avere colosală, de 70 de milioane de euro.

Dorin Mateiu  neagă!

Contactat de către prosport.ro, Dorin Mateiu și-a exprimat poziția cu privire la apariția informațiilor despre posibila relație dintre el și Simona Halep. În ciuda tuturor detaliilor care ar putea indica o poveste de iubire, omul de afaceri a negat totul.

„Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva. Eu am invitat-o (n.r. – la restaurant). De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a declarat Dorin Mateiu, conform sursei precizate anterior.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar nu aveti de gand sa ne lasati in pace cu oaia bezmetica?!
5
1
Simona HAPLEA HAHALEPRA HALEPUTZA KAP da OYTA cu MUYAN DA KAPRITzA cu ROCHITA si FUNDITA si BENTITA!! OYTZA BEZMETYKA umbla dupa SALAM TARANESK
4
5
Un branzar nu are salamul gros ca un mukan.
12
3
Ca toate cele din tagma lor! Banu primeaza!
16
4
Spre deosebire de tine, Mireluțo, eu mă iubesc cu cine vreau. Te tufe grija pe tine.
20
1
Sigur,da..deoarece toate vocile showbizului,și din lumea tenisului spun că este atrasă de bărbații mult mai maturi..vezi primul soț,care sa despărțit, Mouratouglu,asta acum...și câți dinainte...deci ,un semn de întrebare sau deja răspuns corect?
26
5

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436