REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Se judecă apelul în dosarul în care Poliția a fost solicitată de 3 ori la aceeași adresă

Se judecă apelul în dosarul în care Poliția a fost solicitată de 3 ori la aceeași adresă

Replica API 17 ianuarie 2020 | 00:00 273

Un bărbat a fost condamnat la un an cu suspendare, pe când altul a primit aceeași pedeapsă, dar în regim privativ de libertate. Aceștia au fost cercetați și judecați pentru că au fost implicați într-un scandal cu vecinii lor. Decizia magistraților nu a fost definitivă, iar apelul se va judeca pe 9.04.2020.

Amintim că, într-o noapte, în jurul orei 23.30, inculpatul P.C., vecinul numitului C.V., care se afla la domiciliul său din Techirgiol, împreună cu familia și mai multe rude, a aruncat cu o piatră în fereastra terasei din spatele locuinței, existând posibilitatea de a răni persoanele prezente pe terasă la acel moment. Aflat ă în curtea imobilului, martora C. F.l-a abordat pe inculpat, întrebându-l dacă știe ceva de piatra aruncată, dar acesta a început să înjure, după care s-a urcat într-un autovehicul și a plecat. Acest incident a condus la sesizarea organelor de poliție care, prezente la fața locului, au luat legătura cu martora, aceasta relatând cele întâmplate, fiind îndrumată să depună plângere prealabilă, potrivit rolii.ro. În aceeași noapte, în jurul orelor 01 :00, organele de poliție din cadrul Poliție Orașului Techirghiol au fost, din nou, solicitate să se deplaseze la acea adresă, întrucât este tulburată ordinea și liniștea publică. Ajunse la fața locului, organele de poliție au fost conduse de către martora respectivă în spatele imobilului, moment la care au constatat că o persoană de sex bărbătesc adresează cuvinte jignitoare locatarilor. Astfel a fost identificat inculpatul P. C. care, în timp ce se proceda la legitimare sa, a continuat să adreseze cuvinte jignitoare la adresa persoanelor aflate acolo. Ulterior celor două sesizări, în apropierea orelor 02 :00, prezența organelor de poliție a fost din nou solicitată, fiind reclamat un scandal. Ajunse la adresa de mai sus, în fața imobilului , au constatat prezența a patru persoane de sex bărbătesc care gesticulau, proferau expresii jignitoare, loveau cu pumnii poarta de acces în imobil, trăgeau de zăvorul acestei în încercarea de a pătrunde în interior. Una dintre aceste persoane a fost identificată în persoana inculpatului P.C., fiind îndepărtată de celelalte persoane participante la scandal, moment în care a amenințat că, în sprijinul său, mai vin alte zece persoane. S- a reușit calmarea situației, iar organele de poliție au solicitat sprijin, existând posibilitatea ca situația să nu poată fi gestionată și scandalul să ia amploare. Un locatar al imobilului a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, întrucât prezenta în zona capului o plagă sângerândă, fiind lovit în urma conflictului pe care l-a avut cu cele patru persoane care au generat scandalul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un dement acest Picoiu C.
0
0
amenzile ar fi mari, munca in folosul comunitatii la , drumuri si hopuri, santuri si desfundat rigole, nu sar mai intampa asa, sau ar fi rare !
1
0
Foarte urat comportamentul acestui locatar.
2
0
Pikoiu Kristinel e acel P.C.
1
0
Va salut! Cine sunt aceste vedete
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218