REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Se lovește, în direct, pe Tik Tok, pentru a primi cadouri! Video

Se lovește, în direct, pe Tik Tok, pentru a primi cadouri! Video

Replica API 8 aprilie 2022 | 13:07 2300

Unii fac live în timp ce dorm, alții din pușcărie, ori ghicesc vârsta după poza de profil, în timp ce alții ghicesc în tarot persoanei care donează. Însă, iată că au apărut și persoane care își aplică lovituri cu diferite obiecte pentru a prinde la public. Totul pentru a fi în trend pe Tik Tok.

Schimbările prin care au trecut românii în ultimii ani, din pricina noilor tendințe și mediului libertin de viață, i-a făcut pe unii oameni să o fie inventivi. Din dorința de a deveni virali, oamenii sunt în stare să facă aproape orice, chiar să se lovească.

De asemenea, putem observa că aplicația i-a făcut pe mulți să-și descopere talentul peste noapte, sau cel puțin asta cred ei.

Pandemia și-a spus și ea cuvântul. În acești doi ani, internetul a fost sursă de inspirație pentru mulți. Deși unii dintre ei au rămas fără locuri de muncă, cu ajutorul aplicațiilor online au reușit să câștige chiar mai mulți bani de cât își imaginau.

Românii nu mai țin cont de limite când vine vorba de live-urile de pe Tik Tok. În timp ce unii dintre aceștia au ajuns să se filmeze în timp ce dorm, conduc sau fac mâncare, alții au ajuns să ghicească vârsta urmăritorilor, să ghicească în tarot, alții se filmează din pușcărie, sau chiar se lovesc cu obiecte, bineînțeles, toate acestea pentru persoanele care le donează bani în timpul transmisiunii în direct.

Stilurile diverse pe care protagoniștii le adoptă prind atât de bine la public încât aceștia ajung virali în mediul online.

După cum puteți observa în clipul de mai jos, un user a ales să apară live deghizat și să-și aplice o lovitură atunci când primea un cadoi. Urmăritorii au fost plăcut surprinși, din câte se pare, având în vedere că au început să doneze.

Video:

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bani mai multi sa ma lase pe mine sa-i altoiesc una.
1
0
maria maria dat boala in tine cu tik tok ul , nu iti umbla nimeni la trusa sa ai putina inspiratie de niste articole mai bune ?
0
0
dupa sort asta e ospatar...intr adevar industria horekla a avut de suferit
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102