REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Se mută războiul în Rusia? Moscova a cerut măsuri stricte de securitate în interiorul țării

Se mută războiul în Rusia? Moscova a cerut măsuri stricte de securitate în interiorul țării

Valentina CAMARA 15 noiembrie 2022 | 14:53 543

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrushev, a cerut consolidarea protecția instalațiilor critice din centrul Rusiei.

Nikolai Patrushev

"Ar trebui luate măsuri pentru a construi forțe și mijloace de apărare aeriană și de luptă pentru a acoperi zonele de amplasare a instalațiilor critice și potențial periculoase", a declarat Patrushev la Bryansk, în cadrul unei reuniuni pe probleme de securitate în Districtul Federal Central, relatează Interfax.

El a cerut, de asemenea, să se ia măsuri pentru a preveni pătrunderea militanților ucraineni și a membrilor „celulelor secrete ale extremiștilor” și „teroriștilor” în Rusia Centrală.

"În procesul de desfășurare a unei operațiuni militare speciale, numărul migranților este în creștere. În acest sens, vă solicit să luați măsuri menite să împiedice pătrunderea pe teritoriul districtului a membrilor celulelor secrete ale organizațiilor extremiste și teroriste, participanți la ostilități de partea Ucrainei", a declarat Patrushev.

El a dispus "să se acorde o atenție deosebită prevenirii activităților ilegale în rândul migranților și persoanelor strămutate intern, să se identifice și să se elimine în timp util motivele posibilei lor implicări în activități de protest”, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212