REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Se oprește apa caldă în Constanța, timp de două săptămâni!

Se oprește apa caldă în Constanța, timp de două săptămâni!

Replica API 11 august 2022 | 16:18 7351

Primăria Municipiului Constanța informează constănțenii racordați la sistemul municipal de termoficare că în această perioadă se află în faza de executare lucrări importante de investiții pentru modernizarea rețelei de transport a agentului termic primar având totodată în lucru proiecte atât pentru realizarea unei noi surse de producere a energiei electrice și termice cât și de modernizare a rețelei de distribuție a agentului termic secundar.

Reprezentații Primăriei au spus că, având în vedere că în această perioadă, în scopul pregătirii sistemului de termoficare pentru sezonul rece, se impune executarea unor lucrări de întreținere și reparații a instalațiilor de producere a energiei termice din CET Palas și a celor de transport și distribuție aflate în administrarea TERMOFICARE CONSTANȚA SRL fiind totodată necesare opriri tehnologice solicitate de constructor pentru derularea programului de investiții de modernizare a rețelei de transport a agentului termic primar. Astfel, în perioada 16.08.2022-31.08.2022 va fi oprită furnizarea apei calde de consum în municipiul Constanța.

”Vă asigurăm că toate eforturile depuse de municipalitate împreună cu cei doi operatori locali de termoficare sunt îndreptate în direcția realizării unui sistem performant de alimentare centralizată cu energie termică, care să asigure constănțenilor confortul termic dorit, la un preț accesibil și cu un impact minim asupra mediului, ca efect al proiectelor de investiții în curs de derulare și de perfomanța noilor tehnologii din domeniu. Pentru că toate aceste lucrări necesare creează și un disconfort generat de lipsa apei calde în perioada indicată, ne cerem scuze constănțenilor afectați și vă asigurăm că toate părțile menționate mai sus sunt implicate în găsirea celor mai eficiente soluții pentru îmbunătățirea serviciului de furnizare a energiei termice către constănțeni”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oras distrus asa o fi Dar de 33 de ani incoace ce sa facut in acest oras ? Sa schimbat o teava sa construit o pasarela sa nu mai.moara lumea pe trecerea de pietoni sa construit o noua fabrica ? Constanta este intradevar un oras trist si chipurile traim si muncim chipurile din turism .
0
0
Un oras distrus de un incompetent, parasutat in primarie. Acest personaj si cei cativa lachei au decredibilizat orice iinseamna institutia primariei. Daca nu am cunoaste nivelul de incompetenta, am spune ca o fac voit! O drama care va mai dura ceva timp!
0
0
Pe aurel vlaicu in zona pompare palas de cand e groapa aceea si nu lucreaza nimeni tot santier se numeste? E posibil asa ceva ?de luni de zile incurca circulatia si nu lucreaza nimeni?cred ca pe hartii e rezolvata. Primarul de ce accepta asa ceva ?banuiescca nu trece pe acolo si deaia nu i pasa
1
0
Tara medievala
0
0
gascan fatalau, daca primarul vroia binele orasului simplifica procedura de debransare. asta se putea face in cinci minute cu o simpla semnatura. esti p***t si mai si semnalizezi.
2
0
Trebuie bai frate sa se smiorca'ie vre'unu, plm de plan'gaciosi. Rabdare, daca vreti presiune!
0
0
Doua saptamani???????? Si cum ne vom spala noi constantenii care va acceptam presiunea scazuta la robinete ca se schimba tevile de jumatate de an, apa calaie in majoritatea lunilor de vara, caloriferele amortite iarna?????? Si vorbesc de cele mai bune zone ale Constantei! Domnule primar imi pare rau dar ne dezamagiti enorm! Ce masuri ati luat dumneavoastra impotriva acestor imbecili?
0
0
Pt fagabou ori esti p***t ori nu
0
0
si se mai opreste inca 30 de ani in fiecare final de vara. clasic. am progresat, macar aveti iphone acum. multumim ca ne votati. singurul primar care misca ceva e chitac, dar il injurati ca face santier tot orasu. pai ba gastelor, daca 30 de ani nu a miscat nimeni nimic, cum vreti modernizare? prin telepatie? e santier inainte sa arate bine, dar voi maimute limitate va enervati, si ne votati tot pe noi peste 3 ani. bwahahaha abia astept sa revin
1
1
Tampitilor e vara cald trebuie sa se spele lumea. Dupa ce ca e plin de praf orasul o sa miroasa si a transpiratie
0
0
Cine a hotarat ? Demisiile le aveti pregatite? Tineti-va bine pentru proteste !!! nu va vad bine deloc !!! Pe timp de vara , pe timp de calduri, unde ne spalam? mai bine investiti toti banii pe centrale individuale la fiecare bloc sau cartier zonal !!! sunteti cu totii niste idioti !!!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102