REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Se oprește apa caldă în mai multe zone ale Constanței

Se oprește apa caldă în mai multe zone ale Constanței

Victor ROTARU 31 octombrie 2022 | 00:00 2542

Termoficare Constanta informează consumatorii săi că lucrarea de conectare a noilor conducte magistrale nu s-a finalizat aseară, așa cum își propusese constructorul ieri, cât și faptul că la manevre s-a blocat o vană pe rețeaua de transport, iar din aceste cauze nu se poate furniza deocamdată apa caldă in zona cuprinsă între Far, Casa de cultura, Dacia și Centru - Peninsulă.

„Vom comunica informații suplimentare cu privire la reluarea furnizării pe măsură ce situația se va modifica, întrucât se lucrează și azi. În restul orașului se furnizează apa caldă. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice.” au transmis reprezentanții TERMOFICARE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noroc ca a fost un octombrie cald, atfel imi inghetau flocii. Pana si Fagadau se indura si dadea drumul la caldura la 1 noiembrie. Oare anul asta ii mai dau drumul ?
3
0
Imi doresc ca, toti constantenii sa isi puna centrale pe gaze, cat mai curand !
4
0
Nu este apa calda nici in cartierul Abator... Mortzii mammi lor de mincinosi si incompetenti....
4
0
Tomis Nord nu are apa calda din august pana azi. Nu curge nici măcar amortita. Huooooooooo! Huoooooooo! La primărie si consilieri și politicieni!!!
6
0
Mai bine de ceva săptămâni când avem când nu mai avem apa calie, dar o plătim
10
0
In ritmul asta degeaba tot mintiti cu refacerea retelei de termoficare. Nu se vede nici macar un robinet care sa mearga nu inlocuiti decat cateva tevi pe ici pe colo. Debransarea tata.
11
0
Ne cred imbecili și pulimea saraca. Dacă ieșeam toți sa dam cu oua și roșii în primărie și sa-l huiduim pe primar peste tot, știau ce e aia democrație. Cu asa cetățeni, ma mir ca ne mai anunță zilnic ca nu mai dau aoa calda. Huooooooo!
19
0
Aveti incredere in W.C.
12
0
in tomis 1 nu am avut apa decat vreo 7 zile in total in 3 reprize din 15 august iar acum nu am din 21 octombrie (problema banilor in avans pentru gazele cet palas) deci nu este corect sa se spuna ca " se opreste apa calda " - apa calda era oprita din 21 octombrie cand se dadea doar de vreo 2 zile si inainte de 19 octombrie a fost oprita vreo 2 - 3 saptamani si tot asa !!! aveti macar bunul simt si dati informatiile corecte pentru ca de la luati numai de la termoficare o sa publicati numai minciuni ! de ce nu il intrebati pe primar de ce nu a permis / ordonat lucrarile de modernizare in vara, in iunie - august cand era canicula si se putea face si un dus rece si se fac acum cand este frig afara, nu avem caldura la calorifere si un dus rece este exclus ? .... ar mai fi o intrebare - si iarna asta vom primi caldura in calorifere in bataie de joc si apa calda mai mult spre rece (cam ca tot timpul) ca iarna trecuta cand am tinut in permanenta aeroterma pornita pentru ca caldura din calorifere era insuficienta si ajunsesem sa tremur de frig cu caloriferele in functiune conform termoficare sa ????????
20
0
Auziți dumneavoastră, " se lucrează și azi" , ce act de bravură, de parcă nu ar trebuie să fie în slujba comunității 24 de ore din 24. " Domnilor", nu îtâmplător am așeza ghilimelele, sunteți de toată jena, incompetenți din punct de vedere profesional, primiți salariile de pomană, să vă fie rușine pentru halul de disperare în care ați adus locuitorii acestui oraș. Nu aveți onoare, de aceea nu vă dați demisia, nu aveți bun simț, pic de respect pentru concitadini, de aceea sunteți huliți, detestați, disprețuiți în frunte cu Popa, această pecingine pe obrazul tomitanilor!
22
0
CARE VANE CA NICI CONDUCTELE NU SUNT INCA MONTATE .....PRIMAR SI PRIMARIE CARE AU OBLIGATIA DE A ASIGURA UN SERVICIU ESENTIAL SI CARE NU IL ASIGURA DE CEL PUTIN 3 SAPTAMANI ......HALAL SECOL 20
23
0
Care se opreste ma bagami-as pwla in mortii vostri? Care se opreste??? Este oprita de o saptamana!!!! Sa imi bag pwla in mortii vostri si in toata familia voastra! Multa multa mwe chitac!!!
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108