REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Se pregătesc proteste la sediul USR: Dan Barna este contestat în partid

Se pregătesc proteste la sediul USR: Dan Barna este contestat în partid

Replica API 19 decembrie 2019 | 02:18 428

La USR este o atmosferă extrem de tensionată, din cauza excluderilor care se pregătesc la USR Ilfov. Mai mulți membri l-au contestat pe Dan Barna și politica din interiorul USR, iar acum se analizează excluderea lor din partid.

După ce a fost dată afară din USR Olimpia Ardelean, vicepreședinte al USR Ilfov, decizia care a generat o serie întreagă de reacții, proteste și solicitarea unui congres pentru alegerea unui alt președinte, pe lista neagră de miercuri au intrat Vișinel Bălan, cosnilier la grupul parlamentar al USR, Claudia Postelnicescu, purtător de cuvânt la USR Ilfov, Cosmin Stoenoiu de la USR Cluj și Ciprian Lupaș, acuzat că ar fi indus în eroare opinia publică în legătură cu o expresie folosită de soția lui Dan Barna, Olguța Totolici.

Vișinel Bălan a acuzat intern nereguli cu fondurile USR Giurgiu, iar Claudia Postelnicescu ar fi vinovată, în opinia conducerii USR, de agresivitate și că l-a criticat public pe Dan Barna.

Membrii USR Cluj sunt acuzați că au pătruns în serverul conducerii și au șters înregistrările cu ședințele Biroului Național, susținând că astfel au vrut să tragă un semnal de alarmă cu privire la vulnerabilitatea sistemului informatic.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Na, ce sa vezi, au inceput acoperitii din usr sa-si dea la gioale reciproc!
3
1
Uniunea Scufundati Romania nu are nimic de a face cu interesul tarii. Ei joaca pe bani de afara asa cum le canta stapanii de afara
4
1
Ca Ion Stelian sa fie Presedinte, fiindca are o figura mai reprezentativa decat ces a lui Barna si in plus, el vorbeste mai frumos, ca este avocat!
2
5
dan barna acuzat ca a devenit uj mic dragnea. micul satrap n-a,rezistat mult
10
4
salvatorii romaniei...bwahahahahaahaha
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272