REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SE PRELUNGEȘTE CARANTINA în CONSTANȚA! Declarațiile PREFECTULUI

SE PRELUNGEȘTE CARANTINA în CONSTANȚA! Declarațiile PREFECTULUI

Replica API 3 decembrie 2020 | 14:08 29003

Carantina instituită în municipiul Constanța ar trebui să expire vineri, 4 decembrie. Însă, potrivit prefectului județului, aceasta ar putea fi prelungită. De fapt, decizia deja a fost luată în proporție de 90%.

Anunțul va fi făcut, oficial, la ora 14.00, de către prefectul Silviu Coșa.

Amintim că, joi, 19 noiembrie a.c., prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 74 a CJSU Constanța. Aceasta prevedea propunerea instituirii măsurii de carantină zonală a municipiului Constanța, începând cu data de 20 noiembrie a.c., ora 20:00. Ceea ce s-a și întâmplat.

Cum evoluția cazurilor de Covid nu a fost una bună, iată că această măsură se va prelungi.

Prefectul a făcut DECLARAȚII:

L.I., D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai ce.. ati semanat acum culegeti, stimati votanti...
2
2
Inainte de a da sfaturi invata dracului sa scrii analfabet notoriu ce esti!
0
2
o sa va vaccineze ca pe oi prostilor! toti cretinii care inca mai halesc aceasta vrajeala zisa covid ii rugam sa stea in case ca niste maimutoi farra drepturi ce sunt! hua papusilor supuse! va e frica ca muriti de covid..de foame nu va maie frica ca muriti?au murit atatea suflete la revolutie ca sa avem un pic de libertate ca s ao pierdem acum ca vreti voi slugi ale sistemului ce sunteti!
2
0
Toti ce comenteaz dau dovada de lipsa de creier aici nu este vorba de politica , deschide-ti ochii e vorba de rata de infectie destul de ridicata pe Constanta!!!!Orbilor vreti sa se termine da voi alergati ca furnicile prin oras!
1
3
PNL ul asta a facut cel mai mult rau cu foamea care o aveau si cu datoriile care le au platit oamenilor care au investit in ei . Daca i lasam asa or sa ne intoarca in 89
3
2
nu va mai agitati !!! Muia finala e a voastra !!!
4
4
Frati romani, propun sa punem mana pe topoare si sa iesim in strada! Javrele astea ne iau dreptul la libertate! Fiecare are dreptul de a hotara daca se expune sau nu acestui virus, este strict decizia fiecaruia. Pe noi nu ne intreaba nimeni daca vrem carantina, hotarasc 2-3 prosti si gata carantina. Astia care vreti carantina mutati va in plm in Tibet.
6
6
Cel mai prost primar.
10
2
Gunoaielor.
6
2
Trebuie sa scapam de PNL clar!!!
12
5
Bah, dati bah apa calda ca iau la fackuit!
8
1
Citind toate aceste comentarii imi dau seama ca nu avem nicio sansa sa iesim prea curand din situatia asta! O gramada de proati care dupa ce ca dunt prosti mai si semnalizeaza.
6
11
daca moare un interlop tigan nu mai e carantina pielitia da distanta si le ingaduie cardul urra trraiasca rromania ca tot a sarbatorit plavanul cu el si cu persoana lui asazisa zi nationala.
8
3
Acest oras este condus numai de necalificati de 30 ani, vai de noi constanteni cu paduchii astia...
15
2
Se vede o schinbare decand este PNL la guvernare
9
9
Pacat de oamenii capabili din partidul vostru. Veniti in functii cheie, cu oameni patati, spagari precum acest prefect.....ce il recomand pt functia de prefect?Absolut nimic in afara de magariile pe care le facea la fostul loc de munca!! Daca nu veniti cu oameni capabili va veti intoarce de unde ati venit.....la 10....11%..
17
2
intelegeti ca ati pierdut nu neaparat ca ar fi altii mai buni dar PSD a distrus Constanta va fi pur si simplu VOT NEGATIV
9
7
Pe 6 dec. Lucovid si Maimutannis va invita sa Luati sau sa DATI MUIE PNL-EPRELOR.Totul depinde de "pozitia" de Capra PNL-EPRE sau de OM Inteligent a alegatorului.
15
4
Nu sunt idiot Ca sa merg la vot
4
7
Ce tot va plangeti si comentati aici...nu s-a schimbat nimic in constanta doar ca ai o hartie in buzunar...cine respecta starea de urgenta?..absolut nimeni
17
4
AUR e diversiune, nu am nimic cu ei si in alte situatii i-as fi votat !!! Votam PSD NUMAI ca sa-i dam o palma sasului care nu respecta constitutia!!!!
22
16
Chitac deja este detasat pe primul loc la cel mai prost primari din istoria Constantei !
29
9
O sa vada duminica cat de idioti sunt. Pietele le deschid cand? Carantina merge inainte. Declaratia nu prevede deplasarea la vot. Daca o fac pentru duminica atunci totul este fals si trebuie sa isi dea demisia toti cei care cred ca au condus judetul . Niste caricaturi de 2 lei in frunte cu HUTUCA. PNL in carantina totala . Mergeti la vot. Nu lasati pe altii in locul vostru. Dupa, degeaba mai comentati. Aratati-le ce merita !!
24
5
De ce ii injurati baaa oameni fara creier? Nu voi i-ati votat? Ciocu mic acum si acceptati ce ati votat!
23
16
nu scade nr de infectari din cauza purtarii mastilor care peste 90 la suta mai precis 93 la suta sunt necoforme din cauza aceasta nu o sa scada nr plus ca la covid sunt adaugati si cei cu gripa sezoniera
20
2
Muiee ,muieee muieee la toti cacatiii.Votam Psd numai asa sa gonim de la mazuma.Sa ma c ...c pe voi si pe familiile voastre de banditi.Sa va moara familiile dar prima data.sa fie copii sa suferiti nenorocitor.
24
13
Strazi pustii. Magazine inchise. Piete vai mama lor. Masti cam toata lumea. Autobuze mai mult goale, chiar daca le traversezi total de la o usa la alta. Ne spalam pe manute. Si totusi nu e suficient. Poate cauza e in alta parte. Mai calibrati aparatele ca poate dau rezultate false. Or fi obosite. Sau gasim motive sa ne aliniem UE si SUA cu izolarile? Rad asiaticii, africanii, si chiar australienii. In timpul asta ei se dezvolta noi tot someri, tot someri si carantinati. Craciun "fericit" deci. Multumim China si actualilor conducatori. Ne vedem la vot daca nu fugiti cu sacii de voturi.
28
5
restaurantele s.au inchis, terasele la fel, piata este afara in frig si ploaie.. dar in supermarketuri ce reguli se respecta domnule Cosa? ca sunt peste 400 de oameni sau la Jumbo la fel ca nu ai loc sa arunci un ac? Pune restrictii si la ei si scoateti politia pe verificari ca de 14 zile un filtru nu am vazut...
33
5
Generali sts.
22
4
ne meritam soarta la cat de civilizat suntem!
19
1
Poate iei si tu Covid si vii sa inmultesti statistica......si conturile.
12
9
Votam cu totul altceva . Sa mai dam sansa si la altii nu numai la lepre . AUR
12
16
Nu-mi vine sa cred ce faceti.Va luati dupa minciunile medicilor,dupa testele fals pozitive.Din ce partide sunt medicii care au dat rezultatele astea? De ce fac nemernicii astia asa ceva Constantei si constantenilor? Sunteti criminali nenorociti prelungiti pentru banii luati pe fiecare bolnav declarat covoid.Sa va manace viermii pe voi si familiile voastre.Medicii nemernicii ordinari.Sa muriti ca cei pe care ii omorati in spitale si spuneti covid-19.Daca o somitate de la Pfizer spune ca nu este al doi-lea val de covid,voi de ce umflati numarul de bolnavi covid ticalosilor?
26
14
Asa e. Toata gloata care acum injura e de la PSD: vorbe infecte venite de la niste needucati si prost crescuti, adica fix categoria PSD. Hai ca mai e putin, mai sunt 3 zile ca sa terminam ce am inceput: esuarea Referendumului pt familie, Europarlamentarele, Prezidentialele, si localele. Mai e un hop duminica. Amin.
26
27
P.N.L. la groapa de gunoi a istoriei ! Disperatilor dupa bani !
28
13
Nici eu nu port masca! Unde e magazinul tau? Ca m-am saturat sa ma oblige astia sa port masca la cumparaturi!
18
6
Toata gloata de mai jos care injura si arunca noroi pe guvernanti nu sunt altceva decat tovarasi psd-isti opariti la koor...in alta ordine de idei, pana nu potoliti armata de hodorogi care umbla dezlegata toata ziua, nu faceti nimic.
18
24
sa va iau mormantul in pula la toti !!!! scarbelor
10
8
PNL-usr vor castiga ca la sectorul 1 bucuresti. Vor fi mai precauti sa nu mai existe camere, filme, martori. Dupa cum vrea lumea acum PNL nu ar trebui sa ia voturi.
21
11
Votai EBba
9
32
sa-ti iau morti in pwla.
13
5
Multe mue va dorim atat voua cat si familiilor voastre!
22
10
sa stai in carantina tu cu mortii matii si cu ciolannia, lucovid organ si arahat sa imi bag pula in partidu vostru de zdrente nenorocite
37
14
Pana scapam de Pnl . hahaha
25
10
Pe aceasta cale , iti transmit sa sugi MULTA CEAPA . Sa-ti vad ochi in lacrimi . Bai vitelor , lasati bai oamenii sa circule liber . Pana la urma cine este sa crape , crapa . Eu de cand a inceput toata mizeria asta , nu m-am ferit si nici nu am pus conditii clientilor cand intra in magazin sa poarte masca . vreau sa spun ca de cand a inceput mizeria asta si pana acum , nu m-am imbolnavit dar nici nu am auzit ca vreun client sa fie bolnav . Si me-au trecut de ordinu miilor prin mana . Cu alte cuvinte , este o mare manipulare . Episcopu incearca sa va zica ceva dar nu-l intelegeti .
33
18
Pana cand se prelungeste?
11
7
Sa le iau mecla in cosor la lingaii de cururi de psd-isti. Jeguri ordinare, nu va e rusine sa bateti campii in halul asta? De nu v-ar lovi Covid si sa n-aveti loc la Ati, postaci de cacat ce sunteti. Sinistrilor!
9
38
Bai mascariciule, nu vezi ca nu are efect ? Aresati-i pe aia care au importat si vandut carpe in loc de masti! O sa te miri cat de departe ajungi in sus, la orbete ,tataru si arahat
27
9
bucurati va de cele cateva zile pe care le mai aveti la conducere PNL! de pe 6 decembrie veti zbura impreuna cu toata carantina voastra. In acelasi timp sa va iau fetele in pula de ORDINARI de la toata PRESA care dezinformati populatia, o speriati, si voi va plimbati toata ziua prin oras ca da presa, primaria si politia sunt imune la COVID
33
18
Romanilor voi chiar nu v ati saturat?????????????
47
8
Retadartilor! Economia tarii era de mult paralizata...ce cacat facem acum? Din primavara se vor scumpi toate. .Cand copilul plange de foame...ii dai lui si tu faci foamea...pacat de tara asta
39
4
Ori esti prost ,ori esti idiot.Ba cretinule horeca nu este inchisa??Omul o lucra acolo...nu sunt fara joburi?Pe ce lume traiesti ?
21
8
Prin zona. Se dau loviti de carantina. De fapt nu mai au ce fura. Saracii....
14
13
Moare ma-ta aia zdreanta. Sugi pula tu si toti cei care raspanditi informatii cu virusu de cacat. Muie cu cacat sa-ti dau si pentru ca iti place sa porti masca.
15
9
14 03 esti la fel de prost ca rahanis werner.
20
6
Prieteni e timpul sa ne cumparam arme
29
7
Sa va iau carantina in pula, si sa ma kak in urna voastra mobila. Ma pis pe alegerile voastre de ordinari
30
7
Sunteti disperari ca nu mai sunteti la ciolan.. Placute suedeze si la votare.. Nu va mai voteaza nimeni...
11
29
nimic. Carantina nu este data cu scopul reducerii riscului la covid. Ii doare undeva de populatie. Scopul carantinei este pentru a umple bugetul cu malai de pe urma amenzilor. Asta e si explicatia pentru care se da impresia ca nimeni nu verifica daca se respecta carantina... in timp ce militienii dau amenzi pe banda rulanta.
43
7
Vand golf 4
19
5
sa titi ca va fii din ce in ce mai bine cu pnl, asa sa le dam la fundulet asa merita,javre fomiste hoti .nu o sa ajungem k la cluj niciodata
18
6
Muie PNL in mortii vostrii de hoti. Muie baaa futu-va in gat de nenorociti
37
8
Oameni buni, cine spune ca nu puteti merge la munca? Dumnezeule, unde traiti? Cu adeverinta de la angajator sau cu declaratia pe propria raspundere puteti merge la serviciu fara probleme. Nu inteleg de fapt care este problema. Va place sa va plangeti de mila, tipic poporului romanesc. La munca, nu la intins mana!
25
38
Pana nu le da la mosi si babe ore fixe de iesit din case,nu o sa scada imbonlavirile...iesi afara pe strada pensionaari,in magazine pensionari,la xerox dupa declaratii...pensionari....n-am nimic cu ei dar sunt cei mai expusi. De tineri ce sa zic...daca nu sunt deschise cafenelele,nu prea ies din casa...concluzia..niciodata psd...
32
23
Sa vina alegerile sa dam la UE ciumei galbene. Sunteti pusi numai pe hotie jegosilor.
41
5
Se pisa pe drepturile noastre. Retardati stalinisti ce sunteti...terminati dracului cu carantina ca nu are nicio relevanta locala...distrugeti economia petarde ce sunteti. Sper sa va luati o mare m ie la vot!
39
7
Mortii matii de PNL,USR-ist imputit .Ce ma jeguloe ne platesti tu facturile si creditele , daca jegurile astea de PNL-sti ne tin in casa?Oi fi vre-un intretinut care sta pe banii parintilor sau ai socriilor, ca doar de la PNL se poarta.Stai ma tu in casa si astia de pe aici daca vreti, noi vrem la munca .o sa ii voteza masa si cu tacsu pe toti.MUIE PNL , USR !
40
12
De ce nu ii inchideti doar pe cei care nu respecta regulile? De ce , pt cativa idioti , inchideti tot? Escrocilor , ii inchideti pe toti pt ca, daca i-ati inchide si amenda doar pe cei care incalca legile, astia - carciumarii pulii mele- va vor da in gat ca beti si nancati moka la ei. De asta va e frica, leprelor! In plus, un hodorog si o sluga ca Chitac si restul " espertilor" plm, sunt platiti de la buget. Adica, inchis-deschis,boii astia isi i-au salariu intreg.Ok,inchidem tot, dar atunci ordinarii astia sa nu mai ia salariu cat e carantina si sa fie sanctionati pt ca nu gestioneaza situati
38
4
nicio politie nicaieri, plin de lume prin oras, nu e nimeni verificat, carantina doar pe hartie, oras de smecheri. sa vad ce smecheri mai sunteti cand se moare, spitalu de infectioase e in lipsa de personal, unii au covid, altii si-au dat demisia. hai sa facem un pamporea in piata ovidiu ca o ducem bine
30
5
Mai vine dracu la vot ca santem in carantina si ma bucur poate asa scapam de javrele de la conducere care ne omoara cu zile.
30
7
O beliti prieteni PNL-isti si o beliti rau. Nu sunteti DELOC RATIONALI, sunteti doar slugi proate
38
5
Nunu isim la vot vreti carantina!stam in casa muie vot
23
6
Pentru deplasarea spre sectia de votare, ce bifam pe declaratie , ca doar este carantina, nu ? Sau este pauza intre cele doua hotarari, pardon,balbaieli ?
37
3
In evul mediu se facea la fel in cazul bolilor tranmisibile Numai ca atunci nu existau teste si sigur ca daca ar fi existat,conducatorii de atunci ar fi facut tot ce se poate sa-si salveze popoarele,macar asa ca sa aiba in continuare cine sa le munceasca domeniile. Conducatorilor nostri nu le pasa,nu se ridica nici macar la nivelul medieval. Treaba e ca noi i-am ales.
34
8
Sa vezi ce carantina este in Carrefour si la Vivo...ca de craciun
53
4
numai jeguri pesediste ofticate pe aici .votati dancila
23
35
Este ciudat ca in patria descurcaretilor virusul nu cedeaza si pare sa inregistreze rata cea mai inalta din tara.Aici, unde mai toti au cite o relatie la tribunal , primarie , politie, spital,scoala, magazin....De ce sa nu raspunda virusul la fenta?A facut multe rele pandemia, dar a dat tarii niste sondaje sociologice fantastice
21
3
Zdrentelor, lesinatilor dupa averi de orice culoare, popi, patroni hulpavi etc, numai drepturi vreti dar nu si obligatii
26
10
sa nu ii mai votati ca au dus tara de rapa mai rau decat altii.
34
11
Asta am sa votez , tot ce este Rosu ....bagam si noi pnl-ul in carantina !
43
17
Multe placute suedeze galbejitilor!
27
10
Idiots in charge
23
4
ba carantia carantina da nu uitat sa votati orban!
20
21
Ba.....nu's ce kkt sa zic....
6
7
da ma, ati si respectat o. oricum nu v a controlat nimeni asa ca, ce draq va ccati pe voi???
30
18
Haha foarte bine eu oricum nu sunt acasa .
14
13
pisamas pe voi de zdrente. daca va candida IPS vreodata il votez si cu coatele
32
31
SA VA VOTEZE DRACU...... !!!!!!
46
19

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614