REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Se PRELUNGEȘTE CARANTINA în ȘASE localități constănțene

Se PRELUNGEȘTE CARANTINA în ȘASE localități constănțene

Replica API 6 decembrie 2020 | 00:00 5180

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo spalatori mei,sunt ft multumit ca ma spalati cu limba zilnic in gaoz.va doresc SUCCESURI
4
1
Sa ii sugi pula lu Stroie, taranoi coclit ce esti, jegule, zdrentoiule, ca nu te-a ars tactu si fratii tai destul la gaoz, pederast nenorocit ce esti.
2
5
Unde a gasit doar comitetul starii de urgenta Constanta,DSP Constanta,medicii din Constanta covid-19? Voi sunteti locul 1 la prostie. Valul 2 nu exista conform declaratiilor celor de le Pfizer. Sars cov 2 este una, covid-19 alta.Ieri spunea un medic la tv ca nu se moare de covid-19. Sunt alte maladii acum.De ce ne prostiti ma? Stim si noi mai nou acum este Ebola.Terminati cu minciunile si cu arestarile ilegale ale cetatenilor Constantei la domiciliu.Va dam in judecata. Ne-ati facut de ras ca natie pentru afacerile voastre cu masti,teste,morti pentru banii de la UE.
4
4
Pisdisti rosii pe aici, au ramas fara furtisaguri. Se duc maine sa voteze cu motanul Stroe si claxonul Tit Tit. La munca, leprelor, ati stat destul pe banii statului.
4
6
Retardata e mata ca nu te-a avortat, cat de idiot obedient poti sa fii sa nu vezi ca astia se pise pe tine adica la vot te lasa fara declaratie si in rest te arde.Sa votezi tu mah boule un betiv cu mandolina stricata sau o cioara boarta ca ciolacu sau fieratania de KWJ.
7
7
Slaba prefectura
4
1
Aviz celor care inca nu cred in metoda izolarii pana gasesc astia alta metoda mai buna de combatere, a murit si politistul de la Transporturi Patrascu Claudiu de coronavirus.. om in toata puterea si sportiv la viata lui.. voi furati curent in continuare si plangeti ca nu mai socializati.. crapati daca va mai izolati cateva luni
4
4
Hai la vot...stati, mai bine HAI SICTIR cu votarea voastra cu tot! Nu meritati decat o flegma bai politicieni de doi l
7
4
Muwe pnl , mhwe usr !!!!
8
5
PSD hai la vot!!!!!
7
6
Vot in bot
6
1
Puteti vota fara masca.Important sa votati penele asa vrea klaus.Daca nu votati voi voteaza ptr voi sts ul
10
6
Sa castige psd-ul. Mam lamurit si cu voi
17
5
Disperati ca nu mai prindeti ciolanu.. Va mai voteaza p lea...
11
5
Mergeti la Jumbo sa vedeti ce sta lumea in carantina .ti-ai dracu ca pe acolo nu vezi picior de politist
8
2
vot si clar suntem mai multi ca restul. Sunt sigur ca este risc de infectare dar daca psd ia 60% si l forteaza pe kwj sa puna premier pesedist si apoi sa fie suspendat faza asta merita orice risc. Sa i aud discursul dulapului peseedeeeuuuul a castigat alegerile din nou. Mie nu mi este rusine sa recunosc ca iubesc psd de cand a venit la guvernare alianta pnl usr plus. Pana acum un an ii uram la fel de rau pe pesedisti. Dar se pare ca ei erau raul cel mai mic. Eu si restul de 2000 de prieteni vom vota psd. Maine. Jos tradatorii pnl plusr!
22
11
De mai jos, cu riscul de infectare cu Covid si tot merg numai sa nu mai castige Psd-ul. Esti psd-ist cumva ca numai voi urlati sa nu mearga lumea la vot dar voi mergeti buluc. Javrelor !
15
23
Sa vezi maine cati retarzi se incoloneaza ca oile si se duc la vot unde au sanse mari de covidare.
17
16

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367