REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SE PUNE LA CALE UN REFERENDUM DE "MAZILIRE" A LUI CRISTIAN RADU!

SE PUNE LA CALE UN REFERENDUM DE "MAZILIRE" A LUI CRISTIAN RADU!

Replica API 1 iunie 2017 | 01:53 599

Consilierii ALDE din Mangalia vor să organizeze un referendum pentru demiterea actualului primar al municipiului din sudul litoralului! Primarul Cristian Radu este acuzat de consilieri de "rea credinţă" şi de cheltuirea iresponsabilă a banului public. "La iniţiativa primarului Cristian Radu, consilierii PNL şi UNPR au votat din nou, în cea mai recentă şedinţă, zeci de miliarde pentru avocaţi, zeci de miliarde pentru spaţii verzi - spaţii verzi care vedem cum arată după ce primarul a cheltuit peste 100 de miliarde în ultimii 4 ani pentru întreţinerea lor", susţin consilierii ALDE în expunerea de motive care să justifice referendumul dorit de aceştia.

Iată însă ce spunea primarul Mangaliei imediat după şedinţa de miercuri, 31 mai:

„Astăzi a avut loc o şedinţă a Consiliului Local, în cadrul căreia am propus mai multe proiecte de interes pentru locuitorii oraşului, dar şi demararea unor lucrări de infrastructură. Astfel, a fost aprobată o rectificare bugetară pentru asigurarea funcţionalităţii serviciilor administraţiei publice locale, în urma reorganizării instituţionale, din ultimele luni. Cu această ocazie, îmi cer scuze încă o dată pentru întârzierile în acţiunile de întreţinere a spaţiile verzi (cosit), dar vă asigur că astfel de incidente nu se vor mai repeta. Am mai propus aleşilor locali să aprobe, de principiu, contractarea unui împrumut pentru marile proiecte de infrastructură ale oraşului nostru (străzi, trotuare), dar şi pentru modernizarea unor obiective, cum ar fi Casa de Cultură sau cinematograful Pescăruş. După cum ştim cu toţii, din bugetul local nu ne ajung banii şi pentru investiţii, aşa că trebuie să apelăm la surse externe, cum ar fi: fonduri UE, fonduri guvernamentale sau împrumuturi la dobânzi reduse. În următoarea perioadă, vom pune în dezbatere publică o listă de proiecte care pot fi finanţate dintr-un astfel de împrumut, iar cetăţenii oraşului vor decide ce facem cu banii. Dacă tot am vorbit de fonduri UE, vă informez că tot în şedinţa de astăzi s-au aprobat o serie de documente necesare atragerii banilor europeni pentru reabilitarea şi modernizarea infrastructurii în staţiunea Saturn. Pentru străzile din oraş lucrăm la un alt proiect, tot cu fonduri UE, dar în colaborare cu partenerii bulgari de la Balcik. În şedinţa CL s-a mai votat şi pentru acordarea burselor şcolare pe semestrul II. Reamintesc, totodată, că banii pentru bursele pe semestrul I au fost transferaţi cu întârziere, întrucât unităţile de învăţământ au trimis greşit la Primărie situaţiile financiare şi a fost nevoie să le refacă. Nu în ultimul rând, fac apel la unii consilieri locali să mai lase deoparte politica şi să se apuce de treabă pentru oraş. Vor avea destul timp de politică in campania electorală”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A facut Radu cat nu a facut Iorgus si Tusac la un loc. Numai mafioti in consiliu local. Si viceprimarul tot un mafiot. Radu Cristian ar face multe dar nu poate de mafie. Maganu , Ciobanel , Moroianu , Foleanu si multi altii care sunt mana in mana cu lumea interlopa din oras.Mangalia e vanduta la mafie de pe timpul lui Tusac si a lui Iorgus. Nu are putere absoluta primarul ca va cotonogea pe toti
0
0
bravos, de cand va spun eu sa facem referendum, nicodata nu este prea tarziu sa-l dam jos pe eretic,, O sa faca el proiecte pe fonduri europene cum a facut si Faleza si Parcul adica proiecte pe fonduri europene depasite si platite pe banii comunitatii, mie mi-ar fi rusineeeeeeeeeeee sa vorbesc. Dar nesimtirea nu are limite la cel care sta intr-un palat la Constanta pe malul lacului langa Mazare,, Ar trebui ca mangaliotii sa faca un pelerinaj in fata casei lui si acolo sa protestam, pe el il doare in kurdistan
3
2
Prost esti tu, daca accepti sa traiesti in mizeria actuala din Mangalia!
2
2
Valeleu! Da multi hamesiti mai are bostanarul Iorgus! Nicio sansa pentru ei. Oamenii din Mangalia s-au desteptat si nu mai inghit balivernele distribuite de agentii lui de influenta. Doar prostii mai fac cerc in jurul lui.
4
3
Sa l pupati toti in cur pe Cristi Radu e prea bun sa l miscati voi de la primarie bai fomistilor.
4
5
Simplu si logic; de la jefuitor a inceput toata tarasenia de cand Radu are majoritate in consiliu si oamenii simpli care nu au avut niciodata treaba cu gastile pepenarului traiesc in normalitate. Restul e circ, bani multi in joc , flamanzeala timp de 8 ani pt el si gasca ce traia pe picior mare, pupat inel si trecut la actiune cu regia binecunoscuta. Haliti, daca asta vreti .
5
4
e calr ca cristi asta trebuie dat jos dar de ce il mentionati pe iorgus. altii nu sunt? Raspuns: Nu sunt toti sunt corupti, putrezi, lingai, nimicuri
6
1
Cei care vedeti orasul roz,puneti-va ochelari! Sunteti orbi? Primarule,scuzele tale sunt tardive.Sa-ti fie rusine ca abia la sfarsitul anului scolar ai rasplatit cu burse copii merituosi din semestrul I.Poate unele hotarari le aplici dupa ce-ti expira mandatul , asa, ca sa ramai in istoria orasului !
6
2
Clar! Gata pana aici,e dezastru,parc port.turistic balarii,parc ever uscat e praf, gropi,faleze ca dupa razboi nu asa nu,dispari, nu.te mai vrem,esti un.mincinos,n ai facut ceva,nimic, rusineeee!
7
2
Afacerea spaga pentru terenuri sau un sfert din teren pentru a primi intregul Iorgus la inventat. Verificati-le pe sclavele Andrei si Buruiana daca vreti dovezi. Au fost 12 ani de hotie.cat a stat la Primarie. Au fost 12 ani de bataie de joc pentru Mangalia. Au fost 12 ani de instrainarea a averii orasului. Acum tragem fiindca l-am lasat pe prost ca sa-si bata joc de Mangalia. Un sfert din Mangalia ii apartine. Cand va vad ca faceti matanii ca la un martir in fata lui imi vine sa scot AKMul. Pana cand va mai lasati pristiti de acest individ? Chiar nu aveti putina demnitate?
6
5
Doamne iarta-ma si pazeste-ma! Cum Doamne a reusit pepenarul Iorgus sa indobitoceasca asa multa lume in Mangalia? Voi nu vedeti mai ca tot ce a facut hotul de Iorgus s-a deteriorat. Voi nu vedeti ca a vandut toata averea localitatii, toate pamanturile. Destupati-va mintea, fraierilor!
7
9
Iorgus e de vina ca au crescut ciulinii cat casa? Sunteti dyusy cu kappul!
14
1
Iorgus si-a scos iar latraii la interval. Vrea iar sa candideze. Fofoleanu stie de ce!
5
10
Are echipa, a vrut echipa, a jale, in parcul de la port turistic, e jale cu acele.becuri sparte, nu aratam a oras al doilea dupa ct, radule, poti sa pleci! Recunosc ca te am votat, asta ca nu aveam.pe altul, iorgus ne a ajuns
14
3
Soper ca primarul si consilierii sa citeasca sa vada ca nu suntem idioti .Magalia artatya groaznic boschreeti balarii comunitari Lipsa iluminat pe faleza pe langa LEbada S au impiesdicat in intuneric niste babe strine si au cazut cu capul de bordura acum vreo 10 zile Tot la Lebada se lucreaza si se creeaza disconfort pt cei la tratament in hotelul Paradiso .Nici o floare Primarul si echipa de consilieri ar trebui sa se recicleze pe la primarii care se descurca f bine Ex 23 august tuzla Ciugud din Bihor care este cea mai cea dintre primarii Din pacate avem noroc doar de trogloditi in primarie s
14
3
suntem un oras de prosti condusi de cei mai mari hoti
12
3
0 sanse de reusita.
7
11
S-au trezit cei trei penali leo, bociog si moroianu sa execute ordinele lui iorgus. Coane zanfireeee!!!!!
6
10
si ca sa spunem lucrurilor pe nume nu ca idiotii : d-alde, manga si ipse ce tot ling dosu nespalat al strambului: Bai animalelor ce a facut asta cinci ani de zile din cele promise ? A cheltuit fara numar pe gasca lui de navetisti pe lucruri fara rost acolitilor lui ca V. iorga, dan Ge., S. andrei, idiotu de V.ciraru si nelipsitu de angelescu ce musca pe la spate si chiar merita ca a presarat doar foc peste tot si atat, iar fumul ai ineaca si pe ei acum !
9
11
Sclavii lui Iorgus viseaza si se executa. Prostilor, cel care va impinge in fata pentru referendum v-a furat 12 ani si a vandut tot patrimoniul orasului fara sa va pese. V-ati dilit in asa hal sa nu deosebiti albul de negru? Cat a fost la primarie a facut decat lucruri de mantuiala. Nimic din ce a facut n-a fost consistent si trainic. Demonstrati naibii ca va duce capul si nu mai puneti bot la vrajeala bostanarrului Iorgus.
13
8
O suta de miliarde de ce? Si cine a calculat asta? Puletzii de la ALDE? Sau poate cei de la partidul bunastarii- PSD?
10
9
Sa dispara acest zis primar nu a facut nimic si nu vaface ceva doar promisiuni in statiuni nu a fost niciodata ,sa vina un alt primar care vrea sa faca ceva pentru Mangalia.
12
10
Hai cu referendumul Jos mafia constanteana! Subscriem!
12
7
Toti lihnitii in frunte cu Morcovanu asta care are aere de patron dar nu a avut decat calitatea de sclav la altii trag turta pe uscat de ceva ani... De cand are Radu consiliu au turbat de tot, fac din tantar armasar si fac grave deservicii Mangaliei. Bai boilor, punrti in mortii mamii voastre osul la treaba ca uitati ce dracu a facut jegul ala de Iorgus cu locuintele din curtea spitalului noi, fraierii le platim lumea de atatia ani , si garajele suprapuse si magazine si neamul mamii lor de jeguri. Boul ala de xanax se erijeaza in salvatorul orasului dar el nu are bani de tigari. Vai de noi..
13
7
toti jegosii sau strins in alde care e usl care na murit
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102