REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Se reface infrastructura de semnalizare rutieră pe arterele din Constanța!

Se reface infrastructura de semnalizare rutieră pe arterele din Constanța!

Replica API 26 iunie 2020 | 22:08 2200

Primăria Municipiului Constanța a anunțat joi, 25 iunie, continuarea reabilitării marcajelor existente, pentru creșterea siguranței participanților în trafic, pe toate străzile și bulevardele pe care au fost efectuate asfaltări sau acolo unde acestea s-au deteriorat și nu mai erau vizibil. Pentru a nu îngreuna traficul, autoritățile au decis că lucrările să se desfășoare noaptea.

Se reamenajează trecerile de pietoni de pe bulevardul Mamaia

Pe bulevardul Mamaia, au fost reamenajate trecerile de pietoni situate la intersecția cu stradă Dacia și stradă Ștefan Mihăileanu. În zona refugiului s-a montat un paviment modern care a inclus și pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități. Pentru creșterea vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră, au fost aplicate marcaje bicolore(alb și roșu) în timp ce partea carosabilă delimitată de străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu a fost marcată longitudinal.

De asemenea, în această perioadă au fost retrasate cu vopsea bicoloră marcajele transversale de la trecerile de pietoni de pe stradă I.G. Duca iar pe axul drumului a fost refăcut marcajul longitudinal continuu.

Primăria continuă programul de reabilitare a marcajelor rutiere pe Șoseaua Mangaliei

Lucrări de reabilitare a marcajelor rutiere au fost realizate și pe Șoseaua Mangaliei și pe bulevardul Aurel Vlaicu.

„Reamintim faptul că marcajele rutiere nu pot fi executate imediat după asfaltare, ci după aproximativ trei săptămâni. Participanţii la trafic sunt rugaţi să circule cu prudenţă şi cu viteză redusă în zonele în care se efectuează lucrări”, a comunicat Primăria Municipiului Constanța.

M.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va circula mai usor Constantinescu umflatul , cand iasa din puscarie, nu va mai adormi beat la semafor.
0
0
Bulevardul Tomis se reabiliteaza din iarna. Se incepe munca la 8, la 12 o ora pauza de cafea si la 3,30 se pregatesc de plecare. O sa ii apuce cealalta iarna
1
0
Acum o luna a fost placat cu dale trotuarul de pe Bd. Tomis in zona Capela Militara. Acum s-a decopertat ca sa se faca pista de biciclete. Unde este Curtea de Conturi ? Pe banii cui se executa aceste lucrari, cine face proiectul cine il aproba si pe banii cui se fac lucrari de genul noi muncim nu gandim
3
1
STELIAN ION ADEVARATUL FAGADAU
1
0
Cine executa marcajele? Materialele sunt de proasta calitate. Nu exista garatia lucrarilor? Trebuie sa faca pe cheltuiala firmei, nu pe banii nostri. Cine verifica?
2
1
O freci bine primare pe banii nostri. Pleaca ma in Madagascar!
7
1
treaba de mantuiala facuta anul trecut se corecteaza acum.un marcaj pe sosea sa tina un na de zile ?
7
0
La iesire din oras. ,pe Tomis,langa Scapino Au montat zebra cu leduri.Nu a functionat nicio zi,Au demontat. Bani Au furat
12
1
Blocuri pe spati verzi in ct a disparut spatiu verde la fel si in mamaia
10
0
Avem cel mai bun primar din istoria orasului
3
16

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212