REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Se RUPE LANȚUL de IUBIRE dintre PENSIONARI și PRIMARII PSD? ‘Făgădău, mafiot! Mazăre mai făcea..`

Se RUPE LANȚUL de IUBIRE dintre PENSIONARI și PRIMARII PSD? ‘Făgădău, mafiot! Mazăre mai făcea..`

Replica API 11 februarie 2020 | 23:08 319

Pensionarii nu l-ar mai vrea pe Făgădău la primărie și unii din ei duc dorul fostului edil, Radu Mazăre. Ce-i drept, cluburile unde se întâlnesc persoanele în vârstă sunt opera lui.

Având în vedere că ne aflăm în an electoral și alergerile locale se apropie cu pași repezi, există întotdeauna o comparație între primarii care au administrat orașul Constanța. Așadar, pe lista constănțenilor există pregnant două nume mari și late. Este vorba despre fostul primar, Radu Mazăre și actualul primar, Decebal Făgădau.

O analiză EY, citată de presa centrală în anul 2018 arăta că Brașov și Constanța se situează pe primul loc în ceea ce privește numărul de persoane vârstnice înregistrate la 100 de persoane tinere – 137, media națională fiind de 110 persoane. Așadar, vârstnicii reprezintă un element cheie în evoluția alegerilor locale.

Ce spun pensionarii despre cei doi actori principali ai ultimilor 20 de ani?

Cu buline albe și cu buline negre, pensionarii rămân nemulțumiți de întreaga clasa politică, de primari nici nu se mai pune problema. Ei sunt primii vizați.

Deși, Decebal Făgădău a oferit și el facilități pensionarilor prin tichete valorice, ei nu sunt mulțumiți de actualul primar. ”Făgădău este un mare mafiot. Să dea socoteală orașului Constanța și constănțenilor pentru tot ce a făcut până acum”, spune unul dintre ei.

Un alt pensionar este nemulțumit de actuaul primar din cauză că a vândut mai multe terenuri de pe strada Gh. Marinescu, nr.64 și spune el, nu i-a primit pe el și pe ceilalți locatari în audiență la primărie din cauză că nu l-ar fi votat.

Vârstnicii sunt nemulțumiți și de faptul că orașul arată în unele zone ca după bombardament și că sunt tot felul de șantiere. ”Nu sunt destule parcări și spații verzi”, spun ei.

Când a venit vorba de fostul primar al orașului, Radu Mazăre, taberele au fost împărțite în două. Pe de o parte, a existat tabăra care spunea că Mazăre ”fura și el, dar cel puțin mai făcea și ceva pentru oraș” și pe de altă parte, tabăra care spunea că ”bine că s-a dus la pușcărie”.

Așa cum este specificat mai sus, întreaga clasa politică este cea vizată, nu neapărat un exemplar sau două. ”Locul lor e la Poarta Albă”, spune un pensionar despre cei doi. Singura speranță se îndreaptă totuși spre Cazino. De când actuala administrație locală a dat startul procedurii pentru restaurarea Cazinoului, mai există totuși și speranțe de mai bine. ”Cazinoul este o realizare”, spun ei.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa le rezervam o camera dubla la POARTA BEIAZ!
0
0
Acest judet rosu a ramas in urma tuturor judetelor din vest , pensionarii au facut acest lucru ! Nu avem o polivalenta , nu stadion , nu bazin olimpic , nu spital , nu strazi , nu curatenie , nimic !
1
0
nu numai pensionarii , dar in general este un oras al prostilor... dupa ce a fost ales mascariciul dereglat psihic de atatea ori , ca a trebuit dupa 14 ani sa-si dea demisia , cretinii l-au votat pe vicele lui , acest golan smenar cu freza de ginere mort si fatza de tractorist , pus numai pe inavutire. daca l-ar scutura putin pe acest prostanac fatalau si pe cretinul de babu , ar avea de munca inca noua ani dna-ul...! daca...!?!
2
0
BABUL sa o iei la cioc MAI, ca pensionarii mei nu stau degeaba au grija de copilul meu, ca eu muncesc ca un sclav in Ro
3
0
Sunteti niste ciudati si vorbiti ca atare. Nu stiti ce vreti. Cereti ceva concret nu sa moara capra vecinului. Daca va intreaba coneva ce doriti voi asta spuneti sa moara primarul sau partidul dar nu cereti nimic. Boilor!
4
0
Un parvenit arogant!
4
2
pai normal ca acum pensionarii au in fata ferestrei un bloc makidonesc care le ia tot soarele si nici pachete nu se mai dau doar cite o mocangeala la autobuzele turcesti care cu ei sau fara ei tot merg in paguba asa ca muie pesede
5
0
Mai multi PROSTI ca voi fac umbra pamantului de cat prnsionarii .
3
3
Parintele Stroienius nu il mai primeste in chilia lui pe patintele Deceboius, deoarece a mancat varza de sub porc! Parintele Stoienius, care nu tine post niciodata si plateste bine la ziare, e prea las si preacurveste si nu se arata la fata, el sta ascuns in chilie si da acatetiste! Se vede din avion ce mult se iubesc! Hai curaj, virginelor!
4
0
de la distanta se vede certurile dintre Stroiiiie si FAGGGADau, primul cu banii catre redactie al doilea cu fenta
6
0
o imagine tipic de slugarnicie
4
0
cat mai facem umbra ,ia fa ne tu o bucurie si suge-ne cu sarg brebenelul !
5
1
Articol slag, marca Replica. Baiete, merci prin oras si daca nu gasesti subiecte atunci esti orb. Si prost! Adevaratele teme nu aveti curaj sa le abordati! Sau nu va duce capu'! Sau nu va lasa seful vostru grasut si fara par! Intrebati-l neica, pe Moga de ce a mintit cu spitalul regional, pe Stroe cate avarii are zilnic in oras, pe Babu de ce nu tine audiente- cine ia dat interzis sa vorbeasca in puvlic, pe Dobre jr de ce la recomandat pe Babu pt vice si daca isi fac concediile impreuna, de ce pol locala nu face si patrule pedestre, de ce nu exista un parc industrial...Numai pupati fundurile..
9
0
Si pensionarii acestia face umbra pamantului degeaba
8
10
Si tu asta care ai scris prostia asta de articol ce crezi? Ai mintea pensionata sau nu? Ne crezi prosti pe noi cititorii de ne versi mizeria asta inventata de tine din pix
13
1
un oras mort economic fara viitor
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212