REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se schimbă stația de taxare de la Fetești: CNAIR explică noile facilități

Se schimbă stația de taxare de la Fetești: CNAIR explică noile facilități

Replica API 13 ianuarie 2021 | 16:36 15924

CNAIR a scos la licitaţie proiectul ”Modernizarea Agenţiei de încasare Feteşti si identificarea soluţiilor de taxare pentru fluidizarea traficului şi reducerea timpilor de aşteptare prin limitarea acţiunii factorului uman”. Valoarea proiectului depăşeşte 37 de milioane de lei.

Potrivit CNAIR, termenul de depunere a ofertelor pentru proiectul ”Modernizarea Agenţiei de încasare Feteşti si identificarea soluţiilor de taxare pentru fluidizarea traficului şi reducerea timpilor de aşteptare prin limitarea acţiunii factorului uman” este 21.01.2021.

Valoarea estimată a contractului este de 37.869.678,54 lei cu TVA, iar durata de execuţie a contractului este de 2 ani din care 8,5 luni proiectare şi 15,5 luni execuţie, informează news.ro, citat de stiripesurse.ro.

”Prin modernizarea agenţiei de încasare, respectiv extinderea cu 6 benzi, se va îmbunătăţi accesul pe podul de la Feteşti peste braţul Borcea pe ambele sensuri de mers, se vor îmbunătăţi condiţiile de deplasare, se vor micşora timpii de aşteptare şi costurile do operare ale vehiculelor”, a transmis CNAIR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Platim degeaba taxe ....cred ca suntem cei mai atenti soferi din lume la gropile din asfalt in loc sa ne focusam pe trafic 100%. Isi bat joc de noi
1
0
O sa cada podul ala, las-o dracu de modernizare, repara podul ca se rupe asfaltul cu noi.
3
0
pai nu se stie ca la drdp e cea mai buna viata se fura si acum si toti sint mana in mana, ce ati vaxut vreun director arestat? pana acum, sau cei din vama?
5
0
Am platit prin sms si m-am trezit cu amenzi cand am scos fiscalul pt masina
5
0
parca se platea prin sms, ce rost are sa aruncati banii pe fereastra, desfiintati de tot acele tonete si montati camere ramanem ultimii din europa cu tehnologia. pe acolo ar trebui sa treci cu 130 la ora nu sa stai sa iti dea hartia. rute ocolitoare eforie si mangalia ar fii utile
2
0
Ba tzeparii dracu cum 10 milioane de euro. Fmm voastre de zdrente. Faceti in mortii vostrii cacatu de ocolitoare la cacatu de eforie cu banii astia. Mortii vostri azi si maine de ordinari. Muie prostilor
12
1
Discriminare. Noi suntem Romani? De ce trebuie sa platim taxa sa iesim din Dobrogea?poduri sunt peste tot in tara asta
15
2
Adica, ce vina am eu ca sunt dobrogean? Sa fiu taxat ca ies in tara? Sii, apoi podurile au fost facute de popor, pe timpurile comuniste. Securistii astia doar iau caimacul! Am platit amenzi la pod, desi in ziua aia eream la serviciu. Acolo e o cloaca de hoti! Daca tara are nevoie de bani, sa mai mareasca putin rovinieta. Siii, sa dea afara toata haita de la poduri!
33
3
Desfiintati taxa pentru Dobrogeni! S-au poate fixati un nr de treceri lunare gratuite!
34
1
Daca facem un calcul, cat va costa aceasta investitie si cat se va incasa in urma taxarilor, veti vedea ca investitia e paguboasa. Nu mai bine lasam drumul liber fara prostia asta de taxa care e un alt bir?
33
3
Asta e taxa de intrat in Romania sau fugit din Constanta, depinde din ce perspectiva vezi situatia.
28
0
Singura regiune care plateste cand iese si cand intra in regiune, bineinteles ca si cei care vin din alte parti platesc sa intre in regiune. Cam miroase a discriminare.
29
1
nu v-ati prins ca voi acolo platiti de fapt taxa pe autostrada???
18
2
Cremenalilor
11
1
Asta era singura problema...
12
0
UNde sunt banii din aceste taxe ilegale criminalilor?????
18
1
Pot sa faca si 20 de benzi. Romanului ii place sa stea la coada. El sta, ca oaia, la coada pe prima banda desi poate plati taxa, in avans sau ulterior, prin sms, la benzinarie, online, etc.
21
3
Degeaba fac 6 benzi la taxare, daca se intra dupa aia pe 2 benzi.
20
0
cu banii astia mai faceati altceva util pentru autostrada, aruncati cu banii pe fereastra, sau ma rog, in buzunarele altora
22
0
In campanie au spus ca vor desfiinta taxa, ne-au mintit.
37
3
unde se duc banii pe taxa? este jalnic, iti rupi masina in doua. mai bine cumparati un BAC si nu mai peticiti o data la 2 ani.
27
2
O cheltuiala inutila ,a mai vazut cineva cozi la podul Fetesti nu cred ca este cazul sa marim nr de benzi si sa dam 38 mil
29
0
vor intra in reparatii, ne trebuesc benzi de taxare suplimentare!!!bani aruncati pe ...fereastra unora!
26
1
O taxa inutila alti bani de pomana
31
2
Bine ca repara statia de taxare. Cand au fost ultima data pe podurile de la Cernavoda, angajatii CNAIR sa vada in ce stare e?
41
3
acestei taxe golanesti
44
1
Noi ct si tulcea suntem cei mai defavorizati
46
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108