REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 18 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6764
21.4° Constanța Marți, 18 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6764
 

Se va CONSTRUI o nouă STRADĂ la Constanța, care leagă zona Eden de Vivo

Se va CONSTRUI o nouă STRADĂ la Constanța, care leagă zona Eden de Vivo

Replica API 31 iulie 2021 | 23:50 19844

Consilierii locali liberali au votat vineri, 30 iulie a.c., în ședința de Consiliu Local, proiectul de hotărâre privind încetarea valabilității planului urbanistic de detaliu aprobat prin HCL nr. 382/2007, ceea ce înseamnă că la Poarta 2 nu se va mai ridica un mastodont de 35 etaje și s-a recâștigat un spațiu verde.

Un alt punct important de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de vineri, a fost proiectul de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României în vederea efectuării demersurilor necesare referitoare la trecerea unor imobile din domeniul public al statului român și administrarea Ministerului Administrației și Internelor în domeniul public al municipiului Constanța. Asta înseamnă că viitorul parc tehnologic, proiect asumat de PNL și USR PLUS în protocolul semnat după alegeri, începe să prindă contur.

Tot consilierii locali liberali au votat vineri și construcția unei străzi de la zero care va lega zona Eden de Vivo Mall.

A fost aprobat de asemenea și studiul de fezabilitate pentru construirea unui adăpost nou pentru animalele fără stăpân, un proiect în premieră pentru Constanța.

„Sunt pași importanți în dezvoltarea municipiului Constanța și în revenirea la normalitatea pe care ne-o dorim cu toții.“, a transmis PNL Constanța într-un comunicat.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt largirea la 4 benzi a strazii Baba Novac, dublarea cu 2 artere de distributie pentru Aurel Vlaicu intre bd. Bratianu si intrarea in Mamaia si pentru Bd. Tomis de la Cismea la intrare in Ovidiu. Exact zonele cu traficul cel mai aglomerat.
0
1
Ptr. Mosu: am trecut acum cateva saptamani pe strada aia de care zici, strada e gata, mai trebuie lucrat la giratoriul suspendat care e a proape gata. erau niste baieti ai constructorului pe acolo si cel mai probabil anul asta giratoriul ala nu se da in circulatie, dar el e aproape gata.
0
0
Asta era in plan de cand s-a facut VIVO Maritimo. Cei ce spun ca trece prin cimitir sa se uite mai bine, nu are legatura, cimitirul e in partea cealalta
4
0
dar strada de la A4 iesirea poiana spre metro cand se mai face?
19
0
O retea de strazi care sa lege halele multinationale intre ele cand faceti?
14
0
Strada o sa o ia pe langa cimitir
7
2
ba voi sunteti cu capul? pai pe un s-o ia strada ? de la edev sa ajungi la vivo tre sa treci prin cimitir. ori ati gresit voi ori astia de la primarie sunt razna
11
3
O strada care sa lege Eden de Vivo? Nu pare rea ideea... Oare pe unde va trece?
16
3
uiti o strada care sa lege Car four de Vi v o ? Asta asteptam de f multi ani.
30
2

REPLICA

LOTO

6/49
324412253819
5/49
271712293632
joker
24193722616