REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Se va ORGANIZA NEVERSEA în VARĂ?

Se va ORGANIZA NEVERSEA în VARĂ?

Replica API 4 mai 2021 | 16:20 3104

"Celalalte industrii funcționează, cu un set de măsuri care elimină, atât cât se poate, orice risc de transmisie. Dar iată că evenimentele și industria culturală sunt stopate, de mai bine de un an de zile, și este nedrept să nu putem să activăm.", a declarat Eduard Chereji, luni, la Antena 3.

"Numărul cazurilor e într-o continuă scădere și, din păcate, suntem în situația în care nu avem un set de norme care să ne permită să ne putem relua activitatea.", spune directorul de comunicare Untold și Neversea.

"Dacă autoritățile cred că e nevoie să se întâmple un eveniment-test, dacă ni s-ar solicită ajutorul pentru a ne implică, am face-o cu mare plăcere. E o diferența între a organiza un eveniment într-o sala de spectacol și a organiza un concert comercial.

Dar nu cred că mai e nevoie, pentru că există deja suficiente informații. Iată rezultatul de la Barcelona care este mai mult decât concludent. 5000 e persoane testate și nu avem niciun fel de persoană infectată.

E important că activitatea să fie reluată pentru cei care fie sunt vaccinați, fie sunt testați sau au trecut prin boală. Și nu este normal ca industria noastră să fie ținută pe tușa până în momentul în care se va găsi acea soluție care să reprezinte o eliminare de 100% a riscurilor.

Pentru că celalalte industrii funcționează, cu un set de măsuri care elimina, atât cât se poate, orice risc de transmisie. Dar iată că evenimentele și industria culturală sunt stopate, de mai bine de un an de zile, și este nedrept să nu putem să activăm.", notează antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DAK SE tine festivalul SA MA KAK IN EL dar dak nu se tine SA MA KAK IN EL !!! Ori KAKA ori KAKA
1
0
Festivalul sevraj
4
0
Pana la urma se va tine sau nu Neversea-ul vara asta?
1
0
Acest festival ne blocheaza orasul cata vreme se desfasoara, sa-i gaseasca alta locatie in afara orasului sau in statiuni, nu in centrul orasului, unde se fac cozi imense in trafic
10
1
Constantenii nu-si doresc acest festival. De ce suntem obligati sa suportam toate drogagismele? Edi cheregi mergi la tine in oras si organizeaza acolo ce vrei. Nu ti ajung banii pe care i ai luat de la guvern? Nu mai ai bani? O sa facem o petitie in care sa cerem sa nu mai organizati asa ceva in Constanta.dar sa luati bani de pe urma acestui festival de aia acceptati ev unde se vand droguri
17
1
Scoli inchise, festivaluri deschise...
21
0
Pai unde o se mai vinda droguri daca nu la astfel de "concerte".
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367