REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Se vinde benzinăria de pe Al. Lăpușneanu. Vezi de ce! Video

Se vinde benzinăria de pe Al. Lăpușneanu. Vezi de ce! Video

Valentina CAMARA 30 decembrie 2022 | 00:00 12769

Benzinăria aflată pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din zona Dacia, se vinde. Proprietarul este Mitroi Ilie, care cere pe afacere 2,2 milioane de euro, negociabil.  A luat decizia de a scăpa de stația peco pentru că... e prea bătrân și nu se mai poate ocupa de ea.

Benzinăria din zona Dacia

Benzinăria Sud Petrol, situată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, și anexele aferente, precum spălătorie, magazin si birouri, sunt scoase la vânzare, prețul acestora pornesc de la 2,2 milioane de euro. Acestea sunt situate în apropiere de City Park, deci are un vad destul de bun.  Aciziția vine la pachet cu tot cu terenul de 800mp. Afacerea este deținută de Mitroi Ilie, prin SC SUD PETROL SRL, în vârstă de 84 de ani.

Contactat de reporterii Replica pentru a afla de ce se vinde clădirea cu toate anexele aferente, agentul imobiliar ne-a declarat că ”proprietarul are 84 de ani iar fiul lui nu vrea să ducă afacerea mai departe. Aceasta se poate vinde și separat spălătoria și benzinărie sau doar clădirea cu birouri.

Date despre firmă

 SC SUD Petrol SRLa avut, anul trecut, cifra de afaceri de 1 836 931 de lei, profit 0,  datorii de 3 915 566 de lei și13 angajați.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gabi Mitroi,rușine pentru gestul facut,adevăratul Gabi Mitroi n ar face niciodată această afirmație, deoarece își respectă și își stimează tatăl. Ce bine dacă ar arunca cu piatra,doar cei fără de pacat. Dar,pisica,unde n ajunge,zice că pute.
1
0
Sunt orfan !
1
1
Norocul nostru,al r*mânului că prostia nu doare,că altminteri procentul celor care se tavaleau pe jos de durere,era foarte mare,pentru cei cu minte puțină și certați cu munca ,totul e imposibil și fraudulos.
2
0
Dar ANAF ce păzește? Nu se autosesizează cu astfel de "afaceri"? E ușor să ții o afacere pe pierdere sa nu plătești impozite dar la așa cifra se vede clar că e evazionist.
2
1
Daca era ceva curat cu locul si afacerea aia, il cumpara OMV sau Petrom imediat. Ceva pute la mijloc. Cifra de afaceri 2 milioane, 0 profit si pierderi de 4 milioane. Cred ca se spala lovele pe undeva...
6
1
PRIMARUL DE LA VALUL LUI TRAIAN , TOT MITROI SE NUMESTE SI TOT PE CIORDELA SA FACUT BAROSAN . OR FI RUDE ?
9
3
Tot ce e acolo a fost facut din banii obtinuti din vinzarea combustibilului furat de pe vremea cind toata familia lucra la Oil Terminal. O adunatura de p****i cu mult tupeu.
24
1
Cine il cunoaste pe Mitroi stie ca acesta nu poate sa dezvolte o afacere de succes fiindca nu-l duce mintea. E genul oamenilor cu tupeu care s-au imbogatit dupa revolutie.
21
1
acolo o sa apara un "luxury residence de lucs"
17
4
Firma a fost falita tot timpul. Nu valoreaza nimic. Terenul doar si prostia de cladire. Ca benzinarie e falita total. Oricum nu ai voie sa construiesti acolo. Afacere terminata. Nu merge nici spalatorie, e plin in oras.
22
4
Mircea Banias , asta, trebuia de mult sa fie in puscarie !!!!!!!
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272