REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Se vor construi blocuri de locuințe sociale în orașul Hârșova

Se vor construi blocuri de locuințe sociale în orașul Hârșova

Replica API 12 septembrie 2018 | 23:49 384

Primăria orașului Hârșova intenționează să construiască blocuri de locuințe sociale, astfel că a fost depus un proiect la Agenția Națională pentru Protecția Mediului (APM), conform documentelui "O viață sănătoasă într-un oraș sănătos-Construire blocuri de locuinte sociale".

sursa foto: ziare.com

Locația amplasamentului se află în partea de nord a orașului, pe strada Cășăriei, aproape de spitalul orășenesc Hârșova.

Proiectul vizează construirea a două blocuri sociale, a câte 16 apartamente (S+P+3E).

Scopul investiției este de a construi locuințe sociale, locuințe cu chirie subvenționată, destinate unor categorii de persoane defavorizate prevăzute de lege, cărora nivelul de existență nu le permite accesul la o locuință în proprietate sau accesul la o locuință în condițiile pieței, e arată în documentul administraţiei locale.

Loredana MIHAI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa plece aceasta familie de doctorii Fricatel la omorit pe tata Costel Calin sa dus sa se opereze de apendicita si el beat ia rupt un mat si lam luat intre patru scinduri .sa raspunda acesta familie pentru toate nenorocirile pe care leau facut
0
3
voi nu sunteti in stare sa le administrati pe cele care sau construi dar sa mai construiti altele.in oras sunt alte probleme prioritare nu blocuri sociale.se stie ca vreti sa aduceti alti tigani din megidia si kogalniceanu ca masa de votanti.sa va fie rusine !
9
0
Daca nu intrebai filosof ramaneai. Daca e vorba DESPRE BLOCURI SOCIALE, adica date cu chirie la cei cu venituri mici, ce treaba are cumparatul apartamentelor? Multi comenteaza doar sa se afle in treaba. Cititi articolul si incercati sa si intelegeti ce cititi, daca nu e prea greu.
2
11
Ba nu sugi pula cu murgu cutot
1
12
Dane sugi pula fraere
1
12
Ba fratiorii mei! Lasati draq omu asta sa isi faca treaba. Voi nu aveti servici, nu aveti cu ce sa va mancati zilele? Asa disperati sunteti sa ajungeti iar la comenzi? Nu mai aveti din ce ati pus la buzunar? Ce masa a distrus primarul asta ma? ce a lasat Nadrag si Chirita??? Te umfla rasul si te apuca dracii. Baaa, asta are c..ie, ce nu au avut bosorogii aia doi de dinainte la un loc. Cine va mai alege pe voi? Nu mai sperati ca asa muriti. Aleluia!
8
11
Bai mare comentator pupincurist cu imaginea lui zeus care te-a angajat se apropie ziua scadentei
11
5
Deci articolul este despre locuinte sociale, adica ceva bun pentru locuitori si unii o ard cu AMR nu stiu cate zile, si cu alte balarii pe care simt nevoia sa le spuna si ei, macar sub anonimat, ca sa isi verse nervii, sa nu faca naibii vreun accident vascular si sa vezi ca se pensioneaza pe caz de boala. Am vazut ca e la moda. Unele chiar se experimenteaza cum sa se poarte in rol de persoana cu handicap. Pentru astia rusine, ca incaseaza pensii nesimtite in ciuda bolnavilor adevarati. Restul e gargara unor proxeneti, violatori, catei si alti golani cu limbaj de strada.
6
11
pana acum nu ati demonstrat nimic decat chefuri sprituri si vorbe in vant.situatia a ramas aceeasi cu cateva diferente ce a facut nadrag si chirita pentru acest oras voi ati stricat in cei doi ani.am votat si am avut incredere in acest primar dar acum am inteles ca am luat o mare teapa ceea ce doresc tuturor pupincuristilor.ilegalitatea si hotia sunt la loc de cinste de la angajarea in functii a pupincuristilor fara studii la atribuirea contractelor bazate pe prietenii.sunteti o mare dezamagire.!
11
5
Oho, dar ce suparat esti harsovene. Ce sa te supere oare? Tiganii adusi de Chirita si Nadrag, coclositi pentru voturi, care acum dau din colt in colt sa plateasca datoriile la buget si sa nu li se demoleze casele? Ca Nadrag toata ziua, ca si acum, rupea usa la Beica si sta acolo cu berea in fata, mai mare rusinea si mai bea si cu doctorasu de ii vede toata lumea si ajunge muci acasa? Ati furat cat ati putut, hotilor si acum strigati la altii hoti. Credeti ca harsoveanu are memorie scurta. Puteti voi sa mancati cat cacat vreti, realitatea e una si lumea o vede.
8
11
Prostacii si pupincuristii cu care bea si se distreaza imbuibatul si nesatulul asta de primar buhait au trecut la treaba si aduc osanale lui zeus spre satisfactia acestuia.Voi cei care aveti beneficii si functie de la cel pe care il omagiati trebuie sa intelegeti ca se apropie sfarsitul.ati facut mult rau in orasul acesta si va asigur ca veti plati nemernicilor!
15
9
Sa va da domnul multa sanatate si putere de munca domnule primar viorel ionescu pentru ca sunteti singurul primar din istoria satului vadul oii care ne asfaltati si nu ne mintiti ca alti de genul chirita ,nadrag
12
15
Ma uit cu mila cum toti hotii, proxenetii si frustratii ramasi fara functii sau beneficii de la vechile conduceri se dau de ceasul mortii si fac spume la gura comentand de zor. Si sunteti multi carora li s-a taiat macaroana.Chiar era timpul sa plecati voi din oras toti astia asa-zis ,,nemultumiti". Noi restul o sa ne bucuram de fiecare realizare de care ai vostri sefuti nu au fost in stare in atatia ani. Sper sa nu vi se puna pe inima. As vrea sa traiti sa le vedeti pe toate.
12
16
Cand la o stire pozitiva comentati ca disperatii, este clar ca va e ciuda ca are proiecte omul asta. Chirita, Nadrag, voi ce ati facut in primii 2 sau chiar 4 ani de zile? NIMIC!!! Ati disperat facebook cu stiri false. Ce tot numarati zilele atata? Credeti ca pe voi va mai voteaza cineva? Harsova nu trebuie sa se intoarca in trecut, iar cand voi si cateii vostri care au pierdut privilegii, dupa ce nu ati mai fost, latrati ca disperatii, e semn ca lucrurile merg bine si va e teama ca altul poate mai mult ca voi. Cand vorbesti urat la adresa altuia este dovada de DISPERARE. Sunteti jalnici.
12
16
Citi oameni trebuie sa mai moara de mina familiei fricatel ca sa se ia masuri domnule primar ? de ce acceptati santajul acestor vinitici fara scrupule le-am vazut si eu declaratia de avere si cred ca acesti oameni sunt niste profitori
12
14
Trec ca este mai multe!!
9
14
630 zile. Sa vezi ce repede trece legistule
16
9
Zice bine domnul primar gata face blocuri taie sa lariile la personalul spitalului si sa rezolvat .Oameni buni parasiti orasul ca altfel va goneste el.
2
22
urgent,primarul Harsovei,are nevoie de consult si tratament psihiatric!Salvatil,e pericol public pu harsoveni.
24
12
AI MINTIT CA faci heliport in curtea spitalului ca faci mai nustiu ce CAT NE MAI MINTI CA MAI AI 2 ANISORI SI TE MINTIM NOI CA TE VOTAM AI PROMIS SIGURANTA CETATEANULUI SI PE NOI NE ATACA TIGANII SI NE ACCIDENTEAZA ZIUA LA MIAZA MARE TE AI IMPRIETENIT CU EI II SCOSESEI LA ZILELE ORASULUI FB FALE SI SOCIALE SA AIBA UNDE SE FUTE CA LA PERSONALUL DIN SPITAL LE TAI SALARIILE CU MENAJERUL DIN BUCURESTI DE O SA PLECE TOTI MEDICII RUSINE CA TE AM VOTAT
23
12
ai terminat cu proiectul pentru canalizare,asfaltare,GAZE,asta acum blocuri..
21
11
am si eu o intrebare: cam de unde sa aiba oamenii aia bani sa-si cumpere apartamente la Harsova ? Sau se construieste din anumite motive?
18
9
unde sa-si duca Ghita curvele!!!
15
11

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367