REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Seara de Halloween: La Constanța, toată lumea organizează petreceri: de la locurile de joacă pentru copii, până la ultimul club! Preţuri de groază

Seara de Halloween: La Constanța, toată lumea organizează petreceri: de la locurile de joacă pentru copii, până la ultimul club! Preţuri de groază

Replica API 21 octombrie 2019 | 00:00 1407

Halloweenul este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Sărbătoarea a fost ”împrumutată” și de români și este pregătită întocmai ca orice sărbătoare românească. De la mic la mare, româii își fac planuri, își pregătesc costumații care mai de care mai înspăimântătoare și petrec ultima zi din luna octombrie în localurile decorate special pentru acest eveniment.

De exemplu, Nemo Playground Constanța pregătește pentru data de 31 octombrie o petrecere înspăimântător de veselă de Halloween. Cei mici vor primi pizza, suc roșu ca sângele, bomboane și brioșe de speriat. Printre alte activități, piticii vor beneficia de o sesiune de face painting dar și de o cabina foto care va fi disponibilă pe toată durata petrecerii pentru poze de neuitat cu părinții sau prietenii. Durata petrecerii este de 3 ore, iar costul de 70 lei/copil.

Și echipa WONDERLAND organizează o petrecere de pomină, cu 3 ore de distracție maximă, animatori, face painting, pinata, nenumărate jocuri si concursuri. Celor mici vor beneficia de un free minibar (apă plată, sucuri fără acid, fanta, sprite), gratar de pui cu cartofi prăjiți iar la desert tradiționala placintă de dovleacdar și tort. Se va organiza și un concurs, iar primele 3 cele mai înfricoșătoare costume vor fi premiate cu câte un abonament cu intrari nelimitate valabil 30 zile. Clubul de dans Total Dance Center organizează, pe data de 3 noiembrie, petrecerea de Halloween atât pentru pitici, adolescenți, dar și părinți. Aici, veți avea parte de dansuri amuzante, jocuri, concursuri, face painting și multe alte surprize, toate acestea fiind special create sa dezvolte legatura dintre părinți și copii. Cei prezenți, vor avea la dispoziție un bufet plin de fructe, biscuiți și băuturi naturale. Ziua se va desfășura după programul: babywearing party(1-3 ani) de la ora 10.00 la ora 11.30, mami & baby party (3-6 ani) între orele 12.00 și 13.30, kids party (7–9 ani) de la 15.00-17.00 și teens party (10–13 ani) între orele 18.00 și 21.00.

Entourage Caffe Lounge organizează o petrecere de Halloween pe data de 31 octombrie începând cu ora 22.00. Se anunță o seară dominată de mister și multă groază. Înfricoșătoare și înspăimântătoare va fi și seara organizată de IQ Pub, din data de 31 octombrie. Clubul constănțean, Goblin se pregătește deja de sărbătoare. Aici, petrecerea de Halloween va ține două seri, respectiv, vineri 1 noiembrie și sâmbătă, 2 noiembrie. De muzică se vor ocupa cei mai buni DJ, precum: Oldskull, Ivanna, Phenom și Malagamba. Și aici se anunță o seară cu totul si cu totul înfricoșătoare. Și clubul Heaven’s Hell, organizeză o petrecere pe data de 2 noiembrie, seara anunțându-se ca fiind una specială, învăluită în mister. ”Și cum la noi nebunia este la ea acasă, se merge pe ideea: Intră cine vrea, iese cine poate! Dar, stați liniștiți ,pentru siguranță voastră vom da cu niște Vodka și Shot-uri sfințite în speranța că nu veți fi posedați de fetele malefice! Acestea vor primi shot-urile din partea casei”, anunță organizatorii pe pagina de Facebook. De muzică se vor ocupa DJ Stanley și Mc HT.

Costurile nu sunt deloc de neglijat. Astfel, părinții care-și duc copiii la un astfel de eveniment vor scoate din buzunar între 60 lei și 80 lei/copil. Pentru adulți intrările sunt libere însă fiecare local impune o consumație de o anumită sumă, acestea fiind de la 100 lei la 200 lei/masă.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tichie de margaritar ne trebuie
8
1
Reclama. Asta se deduce din articol. In alta ordine de ideei, asta cu halo-draqu sa-i pieptene, preluat de la americani, aiurea. Ce treaba are nea Ion cu asta? Bahhh, ceva cu tuica, manele si femei!
9
2
Sa va fie rusine.Un articol foarte mare pentru ce?
6
3
O gramada de idoti
10
2
E ceva normal?
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218