REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Seara de vineri a generat HAOS pe drumurile din Constanţa: doi MORŢI, mai mulţi răniţi şi persoane încarcerate

Seara de vineri a generat HAOS pe drumurile din Constanţa: doi MORŢI, mai mulţi răniţi şi persoane încarcerate

Replica API 18 octombrie 2014 | 11:32 186

Seara de vineri, 17 octombrie, a fost presărată de evenimente nefericite. De cum au apărut primele picături de ploaie, parcă iadul s-a dezlănţuit. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, unele dintre ele rămânând încarcerate în autoturisme. Este vorba de mai multe accidente rutiere, în urma cărora două persoane şi-au pierdut viaţa.

Un copil de 5 ani, lăsat nesupravegheat a ajuns sub roţile unei maşini

În data de17.10.2014, în jurul orelor 16.30, I.A, bărbat de 34 de ani din Constanţa, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Silistra către Băneasa şi ajungând în centrul localităţii Ostrov, a surprins si accidentat pe minorul C.A.Ş, de 5 ani, din Ostrov, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis, fără să se asigure şi nesupravegheat. Copilul s-a ales cu răni uşoare.

Un autoturism a intrat în coliziune cu o căruţă, la Ciocârlia

În data de 17.10.2014 , în jurul orelor 19.39, P.N. sex masculin, de 45 ani, din Ciocârlia, a condus un autoturism marca VW Golf, pe DN3, în localitatea Ciocârlia de Sus, dinspre Cobadin către Constanţa şi ajungând în dreptul imobilului situat la numărul 21 intră în coliziune fată spate cu un atelaj hipo, condus de G.D., sex masculin, de 45 ani, din Ciocarlia de Sus, care a efectuat un viraj la dreapta, dorind să introducă atelajul hipo în curtea imobilului.

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o maşină, la Murfatlar

În data de 17.10.2014 , în jurul orelor 19.50, I.N., sex masculin, de 52 ani, din Constanţa, a condus un autoturism marca Hyundai Tucson, pe DN3, în localitatea Murfatlar, dinspre Ciocârlia către Constanţa şi ajungând la marcajul pietonal situat în zona gării, surprinde si accidenteză pe I.C., sex masculin, de 59 ani, din Murfatlar, care se deplasa pe lângă bicicletă şi care s-a angajat în traversarea părţii carosabile din partea stângă a conducătorului auto, pe marcajul pietonal. Din nefericire, pietonul a decedat la spital.

Accidentat mortal de un autocar, la Doraly

În data de 17.10.2014 , în jurul orelor 20.28, R.V., sex masculin, de 49 ani, din localitatea 23 August, a condus un autobuz marca Mercedes Benz pe Şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa, dispre strada Caraiman către Pandurului şi ajungând în zona Peco Moll, surprinde şi accidentează o persoană cu identitate necunoscută, de sex barbătesc, de aproximativ 50 - 55 ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea dreaptă a conducătorului autobuzului. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului, care se pare că era un om al străzii.

Luat pe capotă de un taximetru, în Tomis III

În data de 17.10.2014 , în jurul orelor 21.57, M.Ş.V., sex masculin, de 29 ani, din Constanţa, a condus autoturismul marca Chevrolet Aveo, pe strada Soveja, în municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu către Tomis şi ajungând în zona Piaţa Tomis 3, surprinde si accidenteză pe o persoană cu identitate necunoscută, de sex bărbătesc, de aproximativ 60-65 ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile din partea stângă a conducătorului auto, prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.

Persoane încarcerate, pe Nicolae Iorga

În data de 17.10.2014, în jurul orelor 21.36, G.D., sex masculin, de 36 ani, din Constanţa a condus autoturismul marca Audi pe strada Nicolae Iorga, în municipiul Constanţa, dinspre Bbulevardul Alexandru Lăpuşneanu către Tomis şi, ajungând la intersecţia cu Tomis, efectuează viraj la dreapta pe culoarea galben intermitent a semaforului electric, pierde controlul direcţiei şi pătrunde pe contrasens, unde intră în coliziune cu autoturismul marca Daewoo Cielo, condus de I.S., sex masculin, de 52 ani, din Năvodari, care se afla oprit pe Tomis, la culoarea roşie a semaforului electric pe sensul de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a numitului I.S..

Coliziune între un microbuz şi un autoturism, la Hârşova: o persoană a rămas încarcerată

În data de 18.10.2014, în jurul orelor 3.25, P. B. G. (bărbat, de 18 ani, din Hârşova ) a condus un autoturism pe DN2A, în localitatea Hârşova, dinspre Constanţa către Giurgeni, şi ajungând la intersecţia cu strada Plantelor, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pierde controlul direcţiei de deplasare, pătrunde pe contrasens, unde intră în coliziune cu un microbuz, condus de T. A. G. (bărbat, de 43 ani, din Roman) care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui P. B. G. şi a lui M. F. ( bărbat, de 43 ani, din Pantelimon ) pasager in microbuz .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272