REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Sebastian Burduja vrea... mare neagră la București! Video

Sebastian Burduja vrea... mare neagră la București! Video

A.F. 12 aprilie 2024 | 19:04 1084

În cursul zilei de vineri, 12 aprilie a.c., la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța are loc evenimentul ,,Constanța proiectelor tale” prin care Partidul Național Liberal Constanța își lansează candidații pentru alegerile locale din acest an. Nicolae Ciucă, președintele PNL, şi ministrul Energiei, Sebastian Burduja, participă la eveniment. Sebastian Burduja a salutat realizările concrete din oraşul de la malul mării, declarând că pe 10 iunie PNL va sărbători victoria.

Sebastian Burduja vrea... mare neagra la Bucuresti! Video

„Domnilor primari și stimați liberali constănțeni. Vă salut cu respect și mă înclin în fața dumneavoastră pentru ca am venit cu tot dragul la Constanța, aici ai ce să vezi. Mi-aș dori să văd mai multă mare neagră la București, pentru ca ar însemna să vedem realizări concrete. Ce s-a putut la Constanța nu s-a putut la Primăria Capitalei. Aceleași gânduri de respect și pentru Florin Mitroi. Știu foarte bine ce performanțe ați avut ca primar și câte fonduri ați reușit să obțineți. Bogdan Huţucă, îți mulțumesc, am lucrat împreună în comisie. Este un om extraordinar. Vă mulțumesc încă o dată! Pe 10 iunie vom sărbători victoria“, a declarat ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marea este de fapt ceva frumos,dar cu care nu se poate mandri sau lauda nici un politician. Ea exista iaca asa,de cand nici nu era in plan ca strabunicii politrucilor sa se nasca. Langa mare,sunt orase. Ele arata frumos ori ca curul,dupa cum au fost contruite,administrate. Marea si plaja apartin teoretic tuturor,insa sunt luate cu japca legalizata de niste forme de viata ce folosesc in interes personal totul,cu acoperire ca e pentru toti,adica din vorbe. Bucurestiul are si el balti,baltoace si nici de alea nu e cineva in stare sa aiba grija. In alte tari se face mic paradis din orice gaoace,la noi un haos din ce ne da natura cu generozitate.Astia suntem,nu trebuie sa ne mintim ca sintem altfel.
0
0
pui de securist, zicea presa, care a participat si la destrugerea bancoreului, la demonstratia de la bucuresti a diasporei, om cu merite!
1
0
Burduja vorbeste frumos dar minte la fel de frumos. Minte mai des decat respira, pacat ca parea om serios si educat. Dar ce naste din pisica soareci vaneaza.
4
0
Sa vedem care mai apare in oras dupa alegeri. Atunci se vor convinge ce bun este navetistul.
4
0
Ve-ti câștiga tot, dar după tăticul vostru PSD. Asa ca aveți liber la sărbătoare. Locul 2! E deja mult pentru PNL.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272