REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.5° Constanța Dum., 16 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6762
24.5° Constanța Duminică, 16 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6762
 

Sebastian Stan, aplaudat timp de 8 minute la Cannes 2024 pentru prestația din filmul „The Apprentice”

Sebastian Stan, aplaudat timp de 8 minute la Cannes 2024 pentru prestația din filmul „The Apprentice”

A.F. 23 mai 2024 | 00:00 161

Celebrul actor cu origini românești Sebastian Stan (41 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la Hollywood, a fost ovaționat la Festivalul de Film de la Cannes timp de 8 minute, pentru filmul în care îl joacă pe fostul președinte american Donald Trump, „The Apprentice”.

Sebastian Stan, aplaudat timp de 8 minute la Cannes 2024 pentru prestatia din filmul „The Apprentice”Sebastian Stan

În luna aprilie 2024, organizatorii Festivalului Internațional de Film de la Cannes au anunțat că pelicula „The Apprentice” („Ucenicul” nr.) va face parte din selecția oficială pentru Palm D'or, cel mai prestigios premiu acordat la festival. Producția biografică, regizată de cineastul iraniano-danez Ali Abbasi, prezintă ascensiunea lui Trump la putere printr-o „înțelegere faustiană” cu influentul avocat de dreapta și combinator politic Roy Cohn.

Actorul cu origini românești Sebastian Stan, în vârstă de 41 de ani, joacă rolul fostului președinte american, iar el și restul echipei din peliculă au făcut senzație pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2024. De asemenea, premiera mondială a peliculei a avut loc luni, 20 mai, și a fost primită bine de public. Sebastian Stan și restul echipei peliculei au fost ovaționați cu 8 minute de aplauze, în picioare, după proiecție.

Sebastian Stan, aplaudat timp de 8 minute la Cannes 2024 pentru prestatia din filmul „The Apprentice”

Sebastian Stan, ovaționat timp de 8 minute la Cannes

„The Apprentice” a fost una dintre cele mai așteptate pelicule de la ediția de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes. În acest moment, filmul provoacă cu siguranță controverse în contextul alegerilor prezidențiale, la care Donald Trump este unul dintre candidați. Revista Variety anticipa deja că pelicula va stârni agitație în contextul alegerilor prezidențiale din SUA, dat fiind subiectul său controversat.

Deși Donald Trump nu a avut o reacție oficială despre producție, echipa sa a susținut că totul e „ficțiune pură”. Purtătorul lui de cuvânt, Steven Cheung, a spus că vor fi luate măsuri legale „pentru a aborda afirmațiile flagrant false ale acestor pretinși cineaști”.

„Acest gunoi este ficțiune pură care senzaționalizează minciuni care au fost demontate de mult timp. La fel ca în cazul proceselor Biden ilegale, aceasta este o ingerință în alegeri din partea elitelor de la Hollywood, care știu că președintele Trump va recâștiga Casa Albă și îl va învinge pe candidatul lor din cauză că nimic din ce au făcut nu a funcționat”, a declarat Steven Cheung, pentru Variety, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
281541142331
5/49
2274181623
joker
123216151112