REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Secretarul general al PSD anunță ședință - FULGER la PSD

Secretarul general al PSD anunță ședință - FULGER la PSD

Replica API 12 septembrie 2018 | 00:34 476

Secretarul general al PSD Marian Neacşu a declarat că miercuri şi joi se va întâlni, alături de preşedintele partidului, Liviu Dragnea, cu toţi preşedinţii de organizaţii pentru a discuta despre campania referitoare la referendumul cu privire la redefinirea familiei în Constituţie.

"Toate discuţiile pe care le-am avut cu liderii din teritoriu au fost circumscrise faptului că mâine şi poimâine (miercuri şi joi - n.r.) ne vom întâlni cu fiecare dintre ei pentru a discuta, în măsura în care votul de astăzi la Senat iese aşa cum ne aşteptăm să iasă, organizarea campaniei în vederea susţinerii referendumului. Vor exista întâlniri cu liderii, pe regiuni, la sediul nostru din Kiseleff, începând din după-amiaza zilei de mâine", a spus Neacşu la Parlament.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-o lasa dracnea din mana pe carmen dan si pe viorica dancila sa stie ca distruge partdul si tara toata! Nemernicul asta, cu mana lu veorica, o sa dea ordonanta de amnistie si gratiere pentru toti hotii, iar cu mana lu carmen dan si-a jandarmilor o sa ciomageasca protestatarii care o sa li se opuna in strada. DICTATURA PENALILOR! Asta ne paste.
1
1
oameni buni am vazut aseara pe sticla pe generalul Abraham care se intercepta cu un pust fara minte care era si parlamentar am vazut atita ura cum nu am vazut vreodata ducetil pe pust la medi e nebun fratilor cemai daca avea bomba o detona acolo in studiou nu a fost legal mitingu ce atitea dosare si explicatii e clat e bolnav de platit cine i-a platit e treaba procuraturii nu a parlamentarului pa spor la munca ca sunteti platiti din bani publici toate serviciile anchetatil si pe nebun ca nu tipa el degeaba e platit sa tipe
2
1
fute-m-as cu ma-ta in timp ce iti suge pula ! rotisor , la tine pe covor ! muie pt labagiul degustator ,. 17:50 , muie si mamei lui , cea cu limba lunga .
2
3
Misule ,mai lasa-ma si pe mine eu si pe gratis vreau!
4
1
Iubesc pula lui dragnea mai ales cand mi o baga in gurita pt 50 de ron
5
4
Doi fraieri de sub mine isi baga gheara in gat. Ha,ha,ha!
3
7
jegurile tot jeguri raman, puscariasii si borfasii , nu se dezmint. Aveti rabdare, in puscarie veti dezbate toate nemerniciile- pe viata hotilor, si sa explicati cum si dece ati primit diaspora , pe cei de pe urma carora voi traiti, cu gaze- cu tot efortul amntei dan de a securiza tot, adevarul va iesi la lumina, Asteptati
14
4
Irinuca tanase aduna in sedinta fulger pesedistii sa le explice in calitate de primitoare sefa ce gust are muia psd
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272