REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Secretul legăturii de 38 de ani dintre Răzvan și Dani: „Cred că despre asta este prietenia“

Secretul legăturii de 38 de ani dintre Răzvan și Dani: „Cred că despre asta este prietenia“

Replica API 26 august 2022 | 00:00 743

Pe lângă faptul că sunt colegi de platou și se înțeleg bine pe plan profesional, Răzvan și Dani au o relație apropiată și pe plan personal, fiind prieteni buni de 38 de ani.

Prezentatorii matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion și Dani Oțil, sunt un exemplu. Răzvan a declarat că, uneori, timpul petrecut la muncă alături de Dani îi este suficient și nu mai simte nevoia să vorbească și după emisiune cu el, însă știe că la orice oră l-ar suna pe prietenul său, acesta va răspunde.

„Răzvan și Dani forever. Recunosc, nu am mereu chef să îl văd după patru ore de emisie împreună, dar știu că îl pot suna oricând la 3 dimineața. Cred că despre asta este prietenia”, a declarat Răzvan Simion, conform Viva!, citată de click.ro.

Secretul prieteniei dintre cei doi prezentatori

Răzvan a dezvăluit că el și Dani au ajuns să se cunoască foarte bine, se acceptă exact așa cum sunt și se bucură pentru fiecare realizare, iar asta nu se poate învăța, totul trebuie trăit. Singurele dispute pe care prezentatorii le-au avut au fost pe plan profesional.

„Aici nu este vorba despre secrete, avem o viață împreună. Ne-am învățat unul pe celălalt, ne acceptăm capriciile și ne lăudăm reciproc reușitele. Suntem de 38 de ani împreună… văzându-ne aproape zilnic. Asta intră la capitolul secrete ce nu se pot învăța… pot fi doar trăite”, a mai spus Răzvan Simion.

Ce îi lipsește lui Răzvan Simion

Trăiește prezentul, nu regretă nimic din ce a făcut greșit în trecut, ci consideră fiecare eșec drept o lecție de viață. De-a lungul timpului, Răzvan Simion a învățat să se iubească și să se aprecieze mai mult. Totusi, prezentatorul susține că îi lipsește un lucru: timpul necesar pentru a face tot ce își propune.

„De-aș avea timp… e singurul lucru pe care banii nu-l pot cumpăra. Mă bucur de fiecare clipă, nu trăiesc în trecut și în regrete, și consider că am primit lecții, și nu că am făcut greșeli. Am făcut pace cu mine și am început să mă iubesc mai mult. Unii spun că meritam”, a declarat Răzvan Simion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272