REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Secretul relaţiei lui Jorge cu soţia cu zece ani mai mare

Secretul relaţiei lui Jorge cu soţia cu zece ani mai mare

Replica API 8 iunie 2022 | 00:00 1833

Ea are 50 de ani, el 40. Cu toate acestea, diferenţa de vârstă nu se simte. Cântăreţul Jorge se declară foarte mândru de soţia sa, femeia de afaceri Ramona Prodea. Şi pe bună dreptate! Aceasta are o siluetă de invidiat şi are multă grijă de aspectul său, aşa că nu-şi arată deloc vârsta. Am vrut să ştim şi noi care este secretul acestui cuplu deosebit.

Jorge şi Raluca au impresionat din nou la o petrecere mondenă, pentru revista Viva! Ea a purtat un decolteu de invidiat şi soţul său a sorbit-o din priviri. Cei doi se iubesc mai mult decât în prima zi şi vorbesc foarte frumos unul despre celălalt şi despre relaţia lor. În plus, anul acesta în familia lor este mare sărbătoare, amândoi schimbă prefixul: el împlineşte 40 de ani, ea 50 de ani.

„Anul acesta este magic pentru noi. E anul celebrărilor, dacă aş putea spune. Ne-am făcut planuri pentru nişte vacanţe speciale, pentru că eu fac 40 de ani, soţia mea face 50, Ilinca face 20, Karina face 14, iar David a făcut 5. Dar a venit războiul, unde să te mai duci acum?”, a spus artistul prin luna aprilie, în cadrul emisiunii „La Măruţă”, de la PRO TV.

"Îl iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi"

Şi pentru că armonia planează în cuplul Jorge-Ramona, Click! a aflat ce îi leagă pe cei doi soţi şi acum, chiar dacă între ei este o diferenţă de zece ani.

„Toată iubirea asta care ne leagă de atâta timp şi faptul că noi ne descoperim unul pe celălalt în fiecare zi, e un lucru extraordinar în viaţa noastră şi ne creează o armonie şi o iubire din ce în ce mai mare în fiecare zi... E chiar mai mult decât în prima zi, e un mix, de chimie, de partea spirituală, de partea fizică, de mental, de partea emoţională. La noi toate lucrurile astea sunt în echilibru. Şi asta mă face să îl iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi!”, a declarat soţia artistului Jorge, Ramona Prodea, atunci când a fost întrebată ce o atrage încă la soţul ei, scrie click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272