REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Secretul siluetei Geaninei Ilieș. Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Secretul siluetei Geaninei Ilieș. Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Ana Maria LIPAN 21 ianuarie 2023 | 00:00 1047

Geanina Ilieș, în vârstă de 36 de ani, a reușit de-a lungul timpului să își mențină silueta impecabilă, iar acum, vedeta a dezvăluit micile ei secrete.

Secretul siluetei Geaninei Ilies. Ce face vedeta pentru a arata atat de bine
Geanina Ilieș mărturisește că se menține cât mai sănătoasă psihic și duce o viață liniștită.

Secretul siluetei Geaninei Ilies. Ce face vedeta pentru a arata atat de bine

„Nu fac mari eforturi pentru a arăta așa. Ține foarte mult de genă. 70% reprezintă gena și 30% contează ce mănânci. Cred că trebuie să îi mulțumesc mamei și tatălui meu pentru felul în care arăt. Eu nu am avut niciodată probleme cu greutatea. Recunosc, fac sport. Într-o perioadă normală cam de ¾ pe săptămână merg la sală. Mănânc ciocolată, normal, este preferata mea, nu fac un exces din asta. Nu încerc să îmi impun anumite lucruri. Încerc să evit zahărul. Nu mănânc grăsimi și carne de porc. Mănânc pește, legume, fructe, dar și salate. Pe lângă asta, eu tot timpul îmi propun să am liniște sufletească. Am o viață foarte liniștită. Tot timpul când mi-am propus ceva a fost ok. Pentru mine, sănătatea și liniștea sufletească contează foarte mult”, a declarat Geanina Ilieș, potrivit libertatea.ro.

Secretul siluetei Geaninei Ilies. Ce face vedeta pentru a arata atat de bine

Cum îi merge pe plan profesional

„Afacerea pe care o am merge foarte bine, am avut o mică ședință de început de an chiar astăzi. Am o gașcă de fete care lucrează ca niște furnicuțe. Eu nu m-am considerat niciodată o șefă pentru ele. Vreau ca fetele mele să se simtă bine la serviciu și să le văd cu zâmbetul pe buze. Eu am o relație foarte deschisă cu ele, ele se simt foarte bine la locul de muncă. Am salonul de aproape opt ani și am avut răbdare și cu clienții, și cu angajații mei tot timpul. Am încercat să fie totul bine”, a mai spus fosta prezentatoare TV.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212