REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.8° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Secretul vedetelor precum J-Lo și Carol Vorderman, care la vârsta de peste 50 de ani arată ca în tinerețe!

Secretul vedetelor precum J-Lo și Carol Vorderman, care la vârsta de peste 50 de ani arată ca în tinerețe!

Replica API 27 august 2022 | 00:00 855

Sunt multe vedete internaționale care au peste 50 de ani, dar nu își arată vârsta, însă J-Lo și Carol Vorderman întrec orice așteptare.

Carol Vorderman are 61 de ani și muncește intens pentru a avea corpul mult visat. Vedeta le-a spus recent fanilor că a reușit să slăbească după ce a fost în Portugalia, la Juice Master Retreat al lui Jason Vale.

Acolo participanții beau doar patru sucuri zilnic, în loc să mănânce mese solide, în timp ce participă la yoga, fitness, meditaţie, jocuri şi plimbări.

Carol Vorderman

„Talia și abdomenul lui Carol arată foarte definite și plate. Pentru a realiza acest lucru, multe femei de vârsta ei au suferit o abdominoplastie – proceduri de liposucție și de strângere a pielii”, a declarat Dr Frati.

Jeniffer Lopez este o altă vedetă care la 53 de ani are un trup bine definit. Aceasta are un program foarte bine stabilit, care presupune 5 antrenamente pe săptămână și până la zece ore de somn pe noapte.

„Pentru a avea un corp ca acesta la 53 de ani, aș crede că a avut liposucție pe stomac, precum și pielea strânsă pe brațe. Puteți vedea că brațele sunt strânse, ceea ce este în concordanță cu operația”, a spus Dr. Frati.

Cu ocazia aniversării de 53 de ani, J-Lo a renunțat la haine și a realizat un pictorial sexy, pentru linia ei de produse cosmetice și de îngrijire corporala. Fanii nu au ezitat să îi spună vedetei cât de bine arată.

Tess Daly și secretul trupului perfect

Și Tess Daly are cu ce să se mândrească, pentru că la 50 de ani arată mai bine ca niciodată. Vedeta a promovat o lungă perioadă de timp tratamentele non-cirurgicale și a declarat că are foarte mare grijă de corpul ei.

„M-am îngrijit de mine de când îmi amintesc, a trebuit pentru natura afacerii mele, dar și pentru că vreau să mă bucur de o viață lungă și sănătoasă”, a declarat Tess, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108