REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Secția de Ortopedie, plină ochi! Gheața de pe trotuarele Constanței a băgat zeci de constănțeni în spital!

Secția de Ortopedie, plină ochi! Gheața de pe trotuarele Constanței a băgat zeci de constănțeni în spital!

Replica API 4 decembrie 2018 | 00:23 399

Minivacanța prilejuită de Ziua Marii Uniri nu a fost o perioadă liniștită pentru cadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța. De vineri, 30 noiembrie a.c., până în dimineața zilei de luni, 3 decembrie a.c., la urgență au ajuns 1.085 de persoane, dintre care 771 adulți și 314 copii. Dintre aceștia, au rămas internați 265 pacienți, respectiv 74 copii și 191 adulți.

„În continuare, cele mai multe internări au fost în Secția Pediatrie. Din cei 74 de copii spitalizați, trei au fost internați la Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, iar 71 în Secția Pediatrie. Predomină, ca și săptămâna trecută, tot bolile respiratorii. Colectivitatea, temperaturile extreme, ceața dar și vântul care face ca temperatura resimțită să fie mult mai scăzută, sunt principalele cauze ale îmbolnăvirilor”, au precizat reprezentanții Spitalului Județean Constanța.

Zilele acestea a crescut și numărul pacienților internați în Secția Ortopedie Traumatologie. „Numai în trei zile au fost internate de urgență 21 de persoane. În momentul de față, gradul de ocupare al secției este maxim. Majoritatae pacienților au suferit fracturi din pricipa alunecării pe gheață. Medicii recomandă populației să nu amâne consultația, în cazul producerii unui traumatism. Este esențial ca pacientul să fie investigat corespunzător și, dacă este cazul, supus în timp util intervenției chirurgicale”, au adăugat reprezentanții spitalului.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baaa tiganizatilor, puneti mainile pe lopeti si dati zapada la o parte la prima ora, pana sa inceapa circulatia, si nu mai avem probleme! E obligatia voastra! Bai puturosilor, lasati jocurile si porno pana spre dimineata si faceti curat in fata blocurilor, a magazinelor. Tiganizatilor! Sa vina primarul sa dea zapada era o gluma acum douazeci de ani!
1
0
dati in judecata pentru daune ,consilieri,primari si cei care se ocupa de administrare !Proces peste proces pana se invata minte sa curete!
0
0
Primaria a avut grija sa umple trotuarele cu piloni ca sa nu mai parcheze masini, dar nu fac nimic sa si curete aceste trotuare de zapada si gheata.
2
0
Virgile,cand o sa ai nevoie de un imbuibat de care vorbesti sa te trateze,sa te vad cum il vei respinge,desteptule.
2
0
pt virgil ....esti si tu ca ala de la maternitatea Giulesti?ameninti ca pleci daca critica cineva serviciile de 2 lei pe care le oferi la stat?da pleaca ma...daca te ia cineva. Sunt banii nostri avem tot dreptul sa criticam si sa dam in judecata pt ca aveti salarii nesimtite si dati cu sapa mai mult la cabinetele private. Apropos...nu sunteti buricul universului. Toti invata in facultate si toti fac o stagiatura. Ma pis pe voi.
2
2
ai grija sa nu se intoarca roata la tine si sa stai in agonie in timp ce acei medicinisti pe care ii acuzi tu, sa stea la tigara sau sa fie la privat si sa se uite la tine atunci cand li se termina tigara sau programul de la privat
2
1
plang medicinistii ca sunt pusi la munca zilele astea. Fara pauze lungi de fumat pe scara de urgenta, fara chiulit ca sa plece la privat sa scoata si de acolo un ban cinstit. Se intoarce roata si la voi imbuibatilor.
4
3
in 'zonele esentiale" au trudit polarisii in schimburi si ziua si noaptea, nu mai e fir de gheata .. in rest ce conteaza .. platiti impozite - eu mi-as scoate certificat si as da primaria in judecata
4
0
multumiri hotului fagadau ca a dat cu polaris pe jos cu antiderapante ! Muie cu cacat fagadau, muie cu cacat famiglia martin, muie dragnea, muie pesede !!!
10
1
am dat pe o fractura 3000 lei si 1 carton dunhill asta in 1987 salariul era 2000 lei atunci,am fost internat si in 2018 am facut o operatie si nu am dat nimic,alti au dat,unu 400 lei,altul 50 oua de tara,doctorul nu mi a cerut nimic,am mers la risc,operatia mi a reusit,deci se poate
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108