REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Secţia de Psihiatrie din Constanţa, în RENOVARE: NU ne LEGĂM şi nici NU ne BATEM pacienţii!

Secţia de Psihiatrie din Constanţa, în RENOVARE: NU ne LEGĂM şi nici NU ne BATEM pacienţii!

Replica API 23 ianuarie 2020 | 22:55 1972

În cadrul unei conferinţe susţinute miercuri, 22 ianuarie a.c., şefa Secţiei de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei”, Camelia Panţu, a vorbit şi despre modernizarea secţiei.

„Suntem în proces de modernizare din luna octombrie 2019 şi acum funcţionează doar jumătate de secţie. O să dăm o altă culoare secţiei, şi anume un portocaliu închis, o culoare caldă pentru a da pacienţilor o stare de bine şi nu de „închisoare”. Până acum am mai făcut schimbări, am toaletat paturile, s-a nivelat calea de acces, s-a igeinizat secţia, instalaţia sanitară este nouă şi miroase în sfârşit a curat” a transmis dr. Camelia Panţu.

Tot aceasta a mai menţionat că în oraş se speculeză lucruri urâte, precum, faptul că în Secţia de Psihitrie este mizerie şi este urât, că pacienţii sunt legaţi, că sunt bătuţi însă nu este deloc aşa. „Românii sunt critici şi nu se mai bucură nimeni de nimic. Ei ştiu doar să critice şi atât” a mai adăugat aceasta. Contrar cu ceea ce spun constănţenii, şefa secţiei îşi laudă oamenii şi spune faptul că îi apreciază ca pe copiii ei. „Suntem 5 medici, 25 asistente plus colege din exterior care ne ajută să facem gărzi dar şi medici rezidenţi pe linia 1 care sunt ca şi copiii mei şi fără de care nu ne-am fi descurcat” a mai adăugat dr. Panţu.

Mai trebuie menţionat faptul că secţia are o capacitate de 75 de paturi pentru persoanele care necesită internare mai lungă şi 5 paturi pentru internare la zi, însă, datorită procesului de reabilitare aproximativ 60 de paturi sunt acum funcţionale. După renovare numărul acestora va mai creşte.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
0
0
Asa e ...mor singuri!Am vazut ce este si-n spital si mai trimiteti bolnavii de la neurologie la domiciliu singuri cu soferul !Poate are vreunul un acces de furie si-l bate pe sofer ca sa se plimbe cu masina,ha ha
1
3
aceleasi vrajeli colorate, iar inauntru e jale mare la propriu
3
3
Poate ar fi cazul sa mai taiati si din copacii foarte mari si inalti si sa mai alungati din pasarile zgomotoase si aducatoare de mizerie din incinta sectie, daca tot vreit sa faceti schimbari in bine.Poate asa mai intra soarele prin ferestre.
3
2
Se intampla lucruri bune in ultima vreme, mai ales de cand sef de sectie e dr. Pantu.
6
2
Sectia de psihiatrie de la Palazu Mare arata mai corect a lagar de exterminare.
6
2
adica palazu mare? e jale acolo
4
1
Romanii sunt critici? zau asa?sunt critici cu mizeria din spitale?
2
2
Si pe mine m-a ajutat, mi-a scos alcoolul din cap.
4
3
Un medic de exceptie si un bun manager. Succes!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614