REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Sectoarele de plajă libere de pe litoral au fost atribuite - iată câştigătorii

Sectoarele de plajă libere de pe litoral au fost atribuite - iată câştigătorii

Replica API 9 iunie 2016 | 00:38 228

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a organizat la începutul lunii mai, prima etapă de licitaţii pentru închirierea sectoarelor libere de plajă. Au fost scoase la licitaţie 53 de sectoare, cele mai multe dintre ele fiind la Năvodari, respectiv 28. În Mamaia, au fost disponibile spre închiriere numai 10 sectoare de plajă, iar între Eforie Nord şi Eforie Sud, au fost scoase la licitaţie trei sectoare. La Eforie Sud au fost şase sectoare, iar în Venus, pe cordonul Saturn - Venus, Mangalia şi Vama Veche a fost disponibil numai câte un singur sector.

Așa cum era de așteptat, cele mai disputate sectoare au fost cele din Stațiunea Mamaia, unde au fost și câte patru ofertanți pentru un sector. Sectorul 2 din zona Kudos Beach a fost câştigat de Terra Office SRL, care a obţinut punctajul cel mai mare, iar sectorul al treilea, care se află tot în dreptul Kudos Beach, a fost câştigat de Eritar SRL, cu 20 de puncte. Sectorul patru a fost unul foarte disputat, deoarece au fost patru firme care au ofertat, câştigătoare fiind oferta Dojimo SRL, cu 87,36 de puncte, faţă de Eritar SRL, cu 20 de puncte, Dampari Com SRL, cu 15,02 puncte şi Protel Telecom SRL, cu 14,41 de puncte.

Sectorul din dreptul hotelului Orfeu a fost închiriat de Pupa Fitness Pupa SRL, care a câștigat, deoarece singurul contraofertant, a fost descalificat. Cea mai aprigă luptă a fost pentru sectorul cinci. Nu mai puțin de 11 oferte au fost pentru sectorul de plajă din zona fostului hotel Mamaia. Plaja a fost câştigată de Musset Lounge SRL, care a avut 53,50 puncte. Pentru sectorul nr. 14, din zona hotelul Rex, a fost depusă o singură ofertă, a Asocierii Sport Jet Schi SRL, care a avut câștig cu 100 de puncte.

În sectorul Mamaia V, zona 19, care ase află în apropierea plajei Princess, au depus oferte patru firme, iar cel mai mare punctaj a fost obţinut de Everest Construct SRL - 73,00, cu un punct mai mult față de CHR Picadilly SRL, care a obținut 72 de puncte. În zona Cazino au fost scoase la licitație două sectoare de plajă, respectiv sectorul 9a din zona Cazino Sud, care a fost câştigat de Exponential SRL, cu 20 de puncte și sectorul 10, care a fost închiriat de Pupa Fitness Pupa SRL, firmă care a obținut și sectorul din zona hotelului Orfeu.

În sudul litoralului bătălia s-a dat pentru plajele din Vama Veche și Eforie. Cele două arii de plajă scoase la licitaţie de pe tronsonul Eforie Nord - Eforie Sud au fost câştigate de acelaşi ofertant, Tagini Rey SRL. Pentru două sectoare din Eforie Sud a fost doar câte un singur ofertant, Brilltag Service SRL şi The Company SRL, fapt ce le-a adus plajele. La Vama Veche au fost cinci oferte şi a câştigat Foodchef SRL, cu 51,50 puncte.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272