REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
14.1° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

Ședință CLM. Consilierii PNL au votat împotriva majorării energiei termice. PMP s-a abținut!

Ședință CLM. Consilierii PNL au votat împotriva majorării energiei termice. PMP s-a abținut!

Replica API 31 ianuarie 2019 | 13:06 504

Consilierii PNL au votat împotriva proiectului de hotărâre privind stabilirea prețului local – preț format din prețul de producere a energiei termice și tarifele serviciilor de transport, distribuție și furnizare în sistem centralizat, începând cu data de 01.01.2019 în municipiul Constanța. Adriana Trandafir a explicat: ”Consilierii PNL nu sunt de acord pentru ca nu mi s-a prezentat ce se dorește a se realiza. Până când nu se vor propune niște măsuri pe termen mediu și lung, pentru a se vedea cum vom ieși din această spirală păguboasă, nu vom vota astfel de propuneri”, a explicat consilierul. În timp ce PNL a votat împotriva proiectului, consilierii PMP s-au abținut.

Romeo Rezeanu a declarat: ”Această creștere a prețului la gigacaloriei înseamnă o echilibrare și fată de cei care plătesc la gaz”

În final, proiectul a trecut.

După ședință, primarul Decebal Făgădău a declarat că, în timp ce așteaptă ca Ministerul Energiei să ia o decizie privind preluarea CET-ului, a făcut pași mari în altă direcție. ”Am făcut pași, în sensul că, printr-o coresporendă, dar și întâlniri cu Minsiterul Energiei, Ministerul Fondurilor Europene, am reușit să includem în capitole de finantare modernizări a întregului sistem”,a spus Făgădău.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gigacaloria creste ca urmare a cresterii pretului gazelor , apei , electricitatii, etc. Deci au votat ca firmele private sa nu creasca pretul la gaze ? Aici e vorba de rea credinta sau incultura economica sau populism electoral. Nu poti face asa ceva in economia de piata, aceia sunt privati si in Romania fac ce vor cu preturile. Incearca PSD ca pe vremea comunismului sa plafoneze pretul dar nu prea pare sa aiba succes. Credeam ca pnl gandeste altfel. Pacat. O sa voteze sa nu creasca pretu la gaze, apa, electricitate si pentru debransati???
2
1
sa vina chitac si cu ai lui sa ne plateasca caldura daca tot vor sa echilibreze preturile. asa gandire nu am vazut in viata mea cum o vad la mascota Rezeanu. bravo Constanta Altfel!
1
1
constanta are cea mai mai scumpa gigacalorie din tara; conduce detasat, diferenta este de 100 lei mai mult. Nu-ti ajunge Fatalau cat furi? Si urlati ca ne-ati marit salariile! Vedea-v-as cu mainile pe piept pe toti care distrugeti tara asta de 30 ani
2
0
Bravo psd santeti cei mai tari bine ati procedat cu gigacaloria
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389