REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Şedinţă de Guvern, miercuri: Modernizarea Canalelor Dunăre - Marea Neagră şi Poarta Albă - Midia, Năvodari, pe agendă

Şedinţă de Guvern, miercuri: Modernizarea Canalelor Dunăre - Marea Neagră şi Poarta Albă - Midia, Năvodari, pe agendă

A.F. 5 ianuarie 2023 | 00:00 929

Un proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici privind modernizarea canalelor Dunăre - Marea Neagră şi Poarta Albă - Midia, Năvodari în vederea creşterii siguranţei navigaţiei se află pe agenda şedinţei de Guvern de miercuri, potrivit unei informări de presă a Cabinetului Ciucă.

Nicolae Ciucă

Executivul urmează să mai discute un proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea HG nr. 832/2022 privind stabilirea atribuţiilor, organizarea şi funcţionarea Cancelariei prim-ministrului.

Un alt proiect de hotărâre care urmează să fie analizat vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea sediului administrativ al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din Strada Batiştei nr. 25 din Bucureşti.

De asemenea, Cabinetul Ciucă urmează să stabilească modalitatea de acordare a despăgubirilor pentru pagubele şi/sau daunele produse de speciile de faună de interes cinegetic cuprinse în anexele nr. 1 şi 2 la Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006 şi unele măsuri de punere în aplicare a acesteia.

Pe agenda Guvernului se mai află un memorandum referitor la aprobarea componentei instituţionale a României în Comitetul de Monitorizare aferent Programului Interreg VI-A NEXT România - Republica Moldova şi o analiză privind proiectul de hotărâre pentru actualizarea cuantumului soldei de grad/salariului gradului profesional deţinut de personalul militar, respectiv poliţiştii şi poliţiştii de penitenciare.

În cadrul şedinţei Executivului va fi prezentată şi o informare privind elaborarea studiului comparativ referitor la practicile şi instrumentele tehnice utilizate de către alte state pentru accesibilizarea proceselor electorale pentru persoanele cu dizabilităţi, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in premiera se va creea un culoar destinat pirogilor cu vele !
1
1
Phiii,măcar sa se vopsească ce a mai rămas. Punct.Si încă o nelămurire,ce înseamnă actualizare de solda și salariu,pentru persoanele alfa?Din nou,întreb și eu,sa nu rămân p***t.
2
0
da-te-n gatlejul mamitzcii tale de analfabet.
4
0
Guvernul sa dea pensiile urmasillor celor stramutati nu au dat llegea si au amanat intrarea in plata a doua oara trebuiau date inv2022 au amanat in 2023 si acumm in 2024 bani au sa ii dea
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108