REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ședință EXTRAORDINARĂ a Consiliului Local: se înființează noua societate de Termoficare a Constanței

Ședință EXTRAORDINARĂ a Consiliului Local: se înființează noua societate de Termoficare a Constanței

Replica API 22 ianuarie 2021 | 13:07 2580

Consiliul Local al Municipiului Constanţa a fost convocat în şedinţă extraordinară, vineri, 22 ianuarie 2021. Pe ordinea de zi sunt 4 de proiecte de hotărâre. Ședința se va organiza prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

Proiectele de pe odinea de zi sunt următoarele:

1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier local al domnului Hira Stere și vacantarea locului de consilier local deținut de acesta;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- aviz Comisia de specialitate nr. 5

Vă reamintim că marți, 12 ianuarie a.c., Teo Hira a anunțat că și-a dat demisia din Consiliul Local Municipal Constanța. Acesta va ocupa locul de membru al Consiliului de Administrație al Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța.

2. Proiect de hotărâre privind alegerea președintelui de ședință;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- aviz Comisia de specialitate nr. 5

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de reorganizare al RADET Constanța în dosar nr. 3265/118/2019 având ca obiect deschiderea procedurii de insolvență la cererea debitoarei RADET Constanța;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea înființării societății Termoficare Constanța SRL în vederea preluării serviciului public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice în cadrul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în municipiul Constanța. –

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te doare cacatul...
0
0
apropo de asta aseara la litoraltv tanarul si neispravitul mitocan ratacit vali coman radea ca prostul facand socoteli despre multe tevi si cativa kilometri. Cine naiba se uita la el?!
5
1
Popa de la Radet s-a vandut la Chitac si i-a dat proiectele lui Fagadau. Au schimbat numele si au scris proiectele mai prost, in rest... copy si paste.
9
1
CETul nu poate aduce profit dar inlocuirea instalatiilor de producere energie mai vechi de 60 ani cu unele moderne pe gaz cu trigenerare o sa aduca si profit si energie termica la pret mic.
7
2
Comentaci atehnici pe aici. Treaba e ca prin miscarea asta CETu o sa isi ia adio de la datoriile facute de RADET prin furaciunile epocii mazare. Oricum o sa fie sisteme centralizate pentru ca UE nu vrea poluare cu tot felul de centrale mici. Mai ales de cand pe planeta au pus stapanire neoliberalii marxisti care o tin cu incalzirea planetei si emisiile de noxe. Oricum sandramalele vechi se vor inlocui cu firme private. Dar interesant e cum se pot ingropa furaciunile vechi ale lui mazare. Nimeni pedepsit.
10
1
Cea mai proasta administratie . Sa votezi asemenea proiecte in sedinta extraordinara trebuie sa fii hot escroc corupt si toate cele la un loc. cel mai slab jurist daca si pune mintea auleaza asemenea porcarii lipsite de orice logica juridica atat procedurala cat si o tampenie pe fondul problemelor. Doamne scapa tara asta de smecheri care se dau fete mari in campanie si de fapt sunt niste prostituate dupa ce isi pun esarfa tricolora.
12
7
Cat de prost sa fi ptr. a crede ca CET-ul poate aduce profit ? Atat de prost cat este cel care spera s-o faca !
12
3
spre preluarea CETului de Comanescu. Fara asta nu se putea. Sa traiesti Chitace, ai inceput sa-ti platesti datoriile vechi de 8 ani la Comanescu
20
1
E buna metoda Firea?
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102