REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ședință în biroul lui Liviu Dragnea - Tudorel Toader, chemat de URGENȚĂ la discuții cu șeful PSD

Ședință în biroul lui Liviu Dragnea - Tudorel Toader, chemat de URGENȚĂ la discuții cu șeful PSD

Replica API 18 februarie 2019 | 13:11 302

Ședință de ultimă oră în biroul liderului PSD, Liviu Dragnea. Ministrul Justiției, Tudorel Toader, se află în aceste momente în biroul liderului PSD. Conform România TV, cei doi ar putea discuta privind depunerea unei sesizări la CCR privind un posibil conflict juridic între executiv și președinte după ce Augustin Lazăr a refuzat să îl revoce pe Augustin Lazăr din fruntea Parchetului General.

Klaus Iohannis a refuzat să o revoce din funcție și pe fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, însă, ca urmare a unei decizii a CCR emise în urma unei sesizări a coaliției de guvernare, șeful statului a eliberat-o din funcție pe Kovesi.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
impreuna cu zdrentele de sub mine.Sa i lingeti in rozeta cu cacat pe cei care nu aveti loc de ei. Succesuri la lins !!!
1
2
fata astuia ar trebui pusa pe hartia igienica
2
2
dispareti nenorocitilor odata, ati bulversat o tara intreaga- la cati sunteti o puscarie trebuie eliberata ptr voi- ma refer la cladirea in sine- este de preferat sa intrati tot in haita si acolo sa va impartiti functiile
5
3
in loc sa slujeasca tara, sa respecte recomandarile Comisiei Europene privind reformarea Justitiei, Toader sluga psd, face tocmai pe dos, doar pentru a servi intereselor coalitiei PSD-ALDE. Toader a tradat justitia si s-a inrolat definitiv in armata PSD&ALDE de distrugere a justitiei si a tarii. El e principalul arhitect al demolarii fragilei justitii in Romania. Acum semnalul este: Liber la furat pentru PSD si Alde. Fara slugile de la CCR Tudorica nu ar fi contat si ca orice papitoi tot pe limba lui va disparea , acest universitar ,avocat , notar si venetian , all in one , adica un nimic din
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272