REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ŞEDINŢĂ LA PSD: Vot unanim pentru susținerea Guvernului

ŞEDINŢĂ LA PSD: Vot unanim pentru susținerea Guvernului

Replica API 2 februarie 2017 | 11:16 377

Liderii PSD au decis, în unanimitate, în şedinţa Comitetului Executiv Național, să susțină în continuare Guvernul Grindeanu și ordonanța de modificare a Codului Penal.

Facem precizarea că liderul PSD, Liviu Dragnea, a venit, joi, la şedinţa CExN a PSD, el fiind întâmpinat la intrarea în sală de mai mulţi parlamentari USR şi PNL, care i-au strigat "Hoţii!", el replicându-le: "Aţi venit cu bâtele? Aveţi şi petardele?".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din cate stiu eu votul oamenilor conteaza nu pistoalele si batele, nu ? Cei care ies in strada nu i-am vazut iesind cand au murit copiii aceia la Maternitatea Giulesti. Sa semnam toti sustinerea guvernului ales democratic.
1
0
Toti , unul si unul , trebuie impuscati ! Javrele nu merita sa traiasca ! Nu dormeam , dar ne-am trezit ! Bagami-as in gatul lor , o sa-i impusc ...
1
0
Aveti tupeu maxim
1
3
sa nu mai existe nemernici sa demonstreze pe la spate expl. cu min. justitiei is stau ca jigodiile la prezidiu sa nu poata desfasura sedintele de interes national !
1
1
Ali Bana si cei 40 de hoti a avut bilantu
2
0
La puscarie Hohais-6 case din meditatii la fizica, din pacate 2 pierdute in instanta.
4
5
Javrelor , viermilor , nearticulatilor , futuva-n gura de viermi , sa va ia dracul ...
2
3
Este in traditia tarii noastre din vechime sa furam, sa fim puturosi sa ne batem joc de ceilalti. Asadar ordonantele se incadreaza perfect in istorie, in prezent si in viitorul hotoman al tarii. Numai prostii muncesc, nu adevaratii romani. Suntem si noi, borfasii, alaturi de liderii PSD. Uraaaa!
5
5
ceausescu reales la al coispelea congres
3
5
cer suspendarea lui Hohaus..
7
3
Ordonantele sunt in concordanta cu Dreptul european si jurisprudenta CEDO, nu o mai dati 'dupa cires'! Toate protestele sunt organizate de PNL si USR sa castige capital social. Sa vedeti ce frumos o sa fie cu Turcan, Prim ministru si Nicusor Dan Vicepremier!
11
2
Jegule, nici pe ma-ta n-ai putea-o convinge sa te sustina .....
8
7
Romania va sustine...Daca e nevoie venim la Bucuresti.Asteptam semnalul dvs vom venii cu sutele de mii...Jos nazistul Iohannis si trupa lui de hoti...
6
12
Cand Dzeu vrea sa distruga un pacatos,mai intai ai ia mintile.Dragnea,un infractor inrait,asi traieste ultimile ore politice tinand cu ghearele si dintii de ceea ce crede el ca este puterea.
8
8
ce oameni culti, halal vocabular,
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367