REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ŞEDINŢA PSD. Shhaideh, Plumb şi Cuc au demisionat

ŞEDINŢA PSD. Shhaideh, Plumb şi Cuc au demisionat

Replica API 12 octombrie 2017 | 00:05 703

Şedinţă lungă la PSD! Pentru că din interior se “scurgeau” informaţii către presă, după o primă rundă de discuţii, social-democraţii au decis să recurgă la bruierea telefoanelor participanţilor, aşa încât jurnaliştii să nu mai afle ce se petrece.

După 2 ore de dezbateri, se pare că noi informaţii sosesc de la PSD, şi anume că premierul Mihai Tudose ar fi câştigat “meciul” cu Liviu Dragnea şi, în ciuda opoziţiei acestuia, Sevil Shhaideh demisionează de la Dezvoltare Regională! La fel, ar demisiona şi Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, cât şi Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri.

UPDATE:

Conform unor participanţi la şedinţa de partid, soarta lui Răzvan Cuc (ministrul Transporturilor) este pecetluită! Acesta va pleca din Guvern. Continuă dezbaterile în ceea ce îi priveşte pe Shhaideh, Plumb şi Laufer. Cei trei au intrat în şedinţă cu demisiile deja pregătite, însă social-democraţii încă discută pe acest subiect.

UPDATE ora 22.00:

Doar în privinţa lui Răzvan Cuc s-au pus de acord social-democraţii. Pentru alţi miniştri, nu se doreşte demisia în partid. Discuţiile continuă.

UPDATE ORA 22.30:

Organizaţiile PSD din ţară ar fi votat ÎMPOTRIVA demisiilor celor 4!

UPDATE:

Shhaideh, Plumb şi Cuc au demisionat.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saraca ,cred ca fumeaza mult si are TBC.Tuseste tot timpul in poze.
2
0
Bai,esti prost?
2
0
Va rog sa aveti rabdare daca vreti schimbare. Partidul socialist va vrea bine , Dragnea si Sevil sunt profesionisti si vor reusi sa duca tara spre cele mai inalte idealuri viitoarele generatii vor ramane uimite de preformantele lor. O lege a amnestiei trebuie sa intre in vigoare imediat pentru ca nimeni nu e perfect si toti avem pe cineva cu bube in cap, este nevoie urgenta sa incepem de la zero !
0
5
Prost sunt doamne ca am votat cu psd
11
2
Hrrrrrrr....,prrrrrr,......crrrrrr.....horcaie baba sevil si nu spune a cui e ea ,,sub acoperire,,!
7
0
Foarte bine, sa demisioneze, au dosare penale, sa-si rezolve penalitatile... Nu mai au credibilitate in frunte cu Dragnea, dictatorul si condamnatul si cu alte dosare in curs..... Rusine, ati dezamagit poporul !
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218