REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sediul ANAF din TOMIS 3 a luat foc din cauza oamenilor STRĂZII

Sediul ANAF din TOMIS 3 a luat foc din cauza oamenilor STRĂZII

Replica API 24 octombrie 2020 | 00:00 2679

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost alertaţi în noaptea de miercuri, 21 octombrie, de către agentul care asigura paza sediului ANAF din Tomis 3, de faptul că, de sub rampa pentru persoane cu dizabilităţi, ieşea un fum dens. Fumul ar fi provenit de la arderea câtorva materiale textile şi deşeuri menajere. Potrivit informațiilor noastre, niște oameni ai străzii s-ar fi adăpostit în locul unde a izbucnit focul, acesta izbucnind probabil fie de la o ţigară aruncată fie din neglijenţă.

Rampa pentru persoane cu dizabilități – adăpost pentru copiii străzii?

Horia Moise, şeful Biroului de Comunicare, Servicii Interne al ANAF Constanța, a ținut să lamurească situația creată: ”Agentul nostru de pază a văzut că iese fum de sub rampa pentru persoane cu dizabilități și a chemat imediat pompierii pentru că era un fum destul de dens. Nu s-a întâmplat nimic grav, au ars doar niște gunoaie și niște materiale textile aduse probabil de cineva care ar fi vrut să își facă acolo un adăpost. Noi nu am crezut că cineva poate să intre prin gaura aceea atât de mica, nu are practic mai mult de 10 centimetri. Până acum nu și-a făcut nimeni adăpost acolo pentru că am fi observat. Acum o să închidem și acea gaură ca să nu mai existe nici un fel de modalitate de intrare. E bine că nu a pățit nimeni nimic și probabil că incendiul acela mocnit a pornit fie de la o tigară aruncată aiurea fie din neglijența celui care a adus înăuntru acele gunoaie si haine.” a declarat Horia Moise pentru ziarul Replica de Constanța.

Ce a spus ISU

Potrivit reprezentanților ISU: ”Sub rampa pentru persoane cu dizabilități ardeau mai multe produse textile și deșeuri, aproximativ 100 de kg. Cauza probabilă a rămas în curs de stabilire.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cristi unde esti?, lumea stie de ce
0
0
OK,cine sunt acesti oameni ai strazii?Cum au ajuns ei asa? Ce este o societate,un stat,care pe de o parte face mimari de umanitate fata de animale si nu se ingrijeste de oameni,asa cum sunt ei? Ce simplu e sa zici ,,oamenii strazii'' si gata,e alta specie,e ceva ca purecii . Stie cineva cati din oamenii strazii ar fi putut sa aiba chiar un spor social in conditii normale? Unii care nu sunt oameni ai strazii fac mult mai multe nenorociri si daune societatii,asta se stie oare? Noi,cei chipurile normali,in caz ca vor fi probleme,vom fi mai buni decat oamenii strazii de acum?
3
0
Demis capul ANAF! cum sa nu stie ce era acolo?
3
1
O sa dea foc si la sediu la politia locala macar daca ar fi si pulitistii inauntru, mai scapam de niste trantori.
1
2
cine a lasat deseurile acolo?cine i.a pus sa deafoc?pun pariu cA anafistii,ca sa mai ascunda niste dosare de furaciuni
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218