REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Șef de poliție s-a urcat beat la volan, a lovit un autoturism și apoi...a fugit! Video

Șef de poliție s-a urcat beat la volan, a lovit un autoturism și apoi...a fugit! Video

Mirela PASCAL 7 ianuarie 2024 | 00:00 4436

Un șef din cadrul Poliţiei municipale Alexandria a fost văzut și reclamat că era la volan sub influenţa alcoolului, după ce a fost văzut urcând la volan cel mai probabil în stare de ebrietate, clătinându-se în timp ce se îndrepta către autoturism, iar conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman face verificări interne, după ce omul legii s-a sustras de la alcooltest, scrie news.ro.
Citeşte întreaga ştire: Anchetă internă în Poliţia Teleorman, după ce un şef din instituţie a fost reclamat că s-a urcat la volan băut. A plecat înainte să fie testat

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman a dispus demararea de verificări interne după ce un şef din cadrul Poliţiei municipale Alexandria a fost văzut urcând la volan cel mai probabil în stare de ebrietate, clătinându-se în timp ce se îndrepta către autoturism. Bărbatul a fost văzut de către jurnalişti locali, care au anunţat situaţia. Poliţiştii trimişi la faţa locului l-au găsit pe şeful din Poliţie lângă maşină, dar nu l-au putut testa în privinţa alcoolemiei, pentru că acesta a plecat, oficialii IPJ Teleorman transmiţând că nu a mai fost găsit, informează News.ro.

sef de politie s-a urcat beat la volan, a lovit un autoturism si apoi...a fugit! Video

Reclamaţia cu privire la situaţia bărbatului, despre care presa locală afirmă că ar fi şeful de la Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria, a fost făcută de către un jurnalist local de la publicaţia ImpactNews24.„Aflaţi în zonă cu treburi personale, reporterii publicaţiei noastre au luat parte la o scenă care nu face cinste niciunui angajat al Poliţiei – trei persoane, printre care şi şeful de la Ordine Publică, ieşeau din sediul Poliţiei Municipiului Alexandria, în jurul orei 20.00, una dintre acestea plecând pe jos, iar celelalte două urcând fiecare în maşina sa, la volan, evident. Şeful de la Ordine Publică, pentru că am aflat ulterior că despre el este vorba, a lovit maşina din faţa maşinii reporterilor ImpactNews24, la plecarea de pe loc, şi a fost aproape să lovească şi maşina acestora. Reporterii au solicitat intervenţia unui echipaj de poliţie, având în vedere că persoana care se afla la volanul maşinii în cauză se clatină la urcarea în autovehicul, iar la semaforul de la intersecţia străzilor T. Vladimirescu şi Dunării au şi atras atenţia omului că a lovit o maşină şi era pe punctul de a o lovi şi pe a lor”, scriu jurnaliştii de la ImpactNews24.

 

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da mai "Vrajeala"poate ai dreptate,dar nu totzi shoferi fug de la locul accidemtului pe care l-au produs ci doar militzieni si altzi lashi ca ei care dispretzuiesc legea,ori in cazul aparatorilor legi care incalca legea pedeapsa ar trebui sa fie limita maxima tocmai pentru ca ashtia cunosc legea si au jurat pe drapelul national sa o respecte si sa o aplice.
4
0
Daca s-ar da pedepse corecte, sa-l lasati si fara pensie, poate ar respecta si ei legea. Pestele de la cap se impute! Pe latraul ala care ameninta un politist rural ca din cauza lui s-a marit salariul politistilor, l-ati scos Alba ca Zapada. Ia sa-l fi lasat somer, sa vedem atunci care se mai kk pe el?
8
0
il scoate si pe asta la pensie?
8
0
nimeni nui perfect pe lumea asta pe cealalta toti suntem egali nu va faceti griji hai sa fiti iubiti
1
6
Toți bem măcar o bere și plecăm cu mașina, trecem pe roșu ca ne grăbim, etc, mai vedeți și în curtea voastră, soferachilor
1
12
ce asteptari sa ai
10
1
ăștia sunteți ,halelor,penalilor,și ne mai controlați pe noi când voi sunteți manjati din cap până în picioare, huoooo , ieșiti la pensie că ați obosit la 45 de ani ,sila îmi 3 de voi
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272