REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Șef nou la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța

Șef nou la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța

Replica API 21 aprilie 2018 | 00:18 1656

Președintele ANAF, Ionuț Mișa, a dat ordinul de numire în funcție, începând cu data de 20 aprilie a.c., a Doinței Radu ca șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța.

Ea a ocupat funcția de director executiv adjunct în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Constanța, ulterior fiind șef serviciu asistență contribuabili din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari intregi echipe,D nul Ursu Florin chiar este un bun profesionist iar cei care vorbesc urat sunt doar frustratii.
2
3
Coarda asta isi pacaleste sotul ca merge ptr probleme de serviciu la Bucuresti, insa toata lumea stie ca ea se "impreuneaza' cu Misha prin pensiuni in jurul capitalei... Numai prostul de acasa se masturbeaza la posturi erotice TV...Trezeste-te incornoratule !
7
1
O coarda penala pe care o stiu toti colegii. Vanghelici...nu o mai linge atata in cur...
10
1
Cea mai potrivita persoana. Si cea mai competenta
1
16
Dupa HUTUCA,MISA,URSU la conducerea AJFP CONSTANTA,urmatoarea persoana agreata de toti cei amintiti ...nu putea sa fie decat asa zisa DOINITA RADU .Doar aceasta era in masura sa ii urmeze pe acesti incompetenti ,care au dus de rapa fiscul constantean.Suntem de toata rusinea cu toate aceste specimene notorii la Constanta si mai nou si la Bucuresti.Sa va fie rusine de toate alegerile facute.Se gaseau foarte multi fiscalisti capabili in jud.Constanta,dar nu are nimeni loc de voi.Lantul slabiciunilor...nu se mai termina cu manarelile voastre.Rusine,MISA,HUTUCA,URSU,DOINITA RADU,BURDUJA,TUDORUS !!!
11
2
Numire din categoria rude, nepoti si amante. Alegeti !
14
3
din ce am observat eu in scurtul moment cu care a trebuit sa am de a face cu mizeria asta de institutie - contribuabil cu banii in mana la ghiseu refuzat de toanta de la casierie ca omul venise doar cu buletinul si nu cu hartia de impunere si laut la bataie de paznicii zip escort atunci cand si-a exprimat nemultumirea public, aroganta si agresivitate a unui malac care statea sa dea informatii dar mai mult incurca lumea- a amenintat un batran ca-l pocneste - proceduri birocratice extrem de greoaie, durata mare de rezolvare a cererilor si lipsa disponibilitate sau functionalitate sistem info
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218