REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Șefii Eurovision România, în conflict cu Paula Seling

Șefii Eurovision România, în conflict cu Paula Seling

Valentina CAMARA 23 februarie 2023 | 00:00 667

Paula Seling a intrat într-un scandal uriaș cu șefii Eurovision România. Artista nu a ajuns la o înțelegere cu ei și a plecat de la discuție plângând în hohote, potrivit unor surse. Ea a declarat că și-a învățat lecția de data aceasta.

sefii Eurovision Romania, in conflict cu Paula Seling

Pentru Finala Națională a Selecției Eurovision de pe 11 februarie era stabilit un moment artistic pe care să-l interpreteze Paula Seling. Cu toate astea, artista a refuzat să urce pe scenă, iar șefii TVR nu s-au lăsat până nu au făcut-o să plângă.

Unele surse au declarat că Paula Seling a fost rugată să cânte anumite piese, dar că a refuzat. „Mihai Predescu, manager de proiect și șeful delegaţiei României pentru Eurovision 2023, a fost cel care i-a comunicat Paulei Seling. Artista s-a simțit lezată să aleagă postul, și nu ea. Recitalul n-a mai avut loc”.

„Nu am niciun motiv să vorbesc despre asta. Nu sunt genul de persoană care să spună lucruri… Prefer să nu vorbesc despre ce a fost. Nu mă interesează să discut subiectul. Și nu vreau să vă supărați pe mine. Dacă cei de la Eurovision vor să spună mai multe, e treaba lor. Eu prefer să nu intru în această discuție. A fost o decizie comună acceptată de ambele părți. Acum am alte proiecte și în momentul ăsta prefer să mă ocup de ele”, a mai spus Seling.

Și Camelia Ktistakis, coordonatorul de comunicare al Eurovision România a explicat de la ce a pornit scandalul cu Paula Seling. „Cele două părți nu au căzut de acord asupra condițiilor de colaborare. TVR nu i-a impus doamnei Paula Seling să interpreteze ceva anume. Nu a existat un contract semnat între cele două părți”, a specificat aceasta.

La finalul Selecției Naționale, comentatorul muzical Andrei Partoș a spus că: „TVR a mai bătut un cui în coșciugul divertismentului”, titlul materialului. Și Laurențiu Niculescu, prezentatorul Selecției Naționale, i-a transmis un mesaj dur Televiziunii Române. „Nu aveam ce să caut în seara asta pe scenă în condițiile date. Este o superlecție. Am primit-o”, a scris Niculescu. „La anii pe care îi am în televiziune nu mai e cazul să găsesc subterfugii care să pună într-o lumină favorabilă ce s-a întâmplat. Nimic din ce voi citi în zilele următoare nu se compară cu ce am trăit în seara asta. Ei bine, da. Eu mi-am primit lecțiile”, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e plina de securisti mwisti care nu au nici in clin nici in maneca cu arta. Paula seling e o artista deosebita pe care vor s-o exploateze marlanii comunisti sovietici ai lui ilici iliescu !!! Multa mwie cu mult kkt !!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468